Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bucharest Coffee Festival – Primul festival de cafea din România!

0

Pentru prima oară, Bucureştiul se alătură marilor oraşe ale lumii găzduind un festival de cafea de anvergură. Bucharest Coffee Festival este un festival pentru iubitorii cafelei. Pe parcursul a patru zile de poveste, 5-8 mai, la Crystal Palace Ballrooms, amatorii se vor întâlni cu profesioniştii, alături de cafea proaspăt prăjită, espressoare performante şi vor participa la degustări de cafea, expoziţii şi workshopuri.

bulina

Fie că iubeşti dimineţile mai mult datorită cafelei, fie că îţi doreşti să afli mai multe despre toate formele ei şi metodele de preparare, te aşteptăm să cunoaştem împreună drumul de la boaba verde la ceaşca de cea mai bună calitate. Alexandru Niculae, campion mondial la ROASTING în 2016, ne va revela arta prăjirii cafelei.

In fiecare dimineata incepind cu ora.10.00 va povesti cu voi ce face un roaster, cum isi incepe ziua de lucru, cum te poti pregati pentru un concurs de roasting.

Secretele cafelei la Ibrik ne vor fi dezvăluite de Kostas Kominakis, campion mondial la preparat cafea la Ibrik 2016 şi de către Ecaterina Szasz, locul II mondial la preparat cafea la Ibrik 2015.
Impreuna vor povesti care este cea mai buna metoda sa-ti prepari acasa o cafea la ibrick minunata, iti vor dezvalui mici secrete pentru o cafea perfecta.

Sanremo Romania va avea in fiecare zi la standul sau degustari de cafea, de la roaster din Romania si din Europa, cum ar fi D,Origen din Spania, Sapid din Grecia, Rocket Bean din Lituania.

ASTORIA espresso machines provoaca baristii la un Latte art Smakdown vineri incepind cu ora 15.00 la standul Astoria.

În cadrul festivalului, cei mai talentaţi barista din Romania se vor întrece la competiţiile naţionale de BARISTA şi BREWING, iar câştigătorii vor reprezenta România la campionatele mondiale de la Dublin.

Accesul la festival este gratuit, iar vizitatorii sunt aşteptaţi în fiecare zi începând cu data de 5 mai, între orele 10:00-19:00, iar pe 8 mai între 10:00-16:00.

Informaţii suplimentare pe www.bucharestcoffeefestival.ro
sau pe pagina de Facebook a evenimentului : https://www.facebook.com/Bucharest-Coffee-Festival-210662135941454/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.