Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bucharest After9Cross, distracție prin mișcare

0

O experiență plină de lumină și culoare la prima ediție a concursului de alergare pe timp de noapte

Peste o lună dăm startul unei competiții unice în cadrul sistemului RUNFEST, în care toată lumea se va bucura de o super experiență sportivă, dar și de multă distracție. Este vorba despre prima ediție a Bucharest After9Cross, susținută de Infinity Trophy în calitate de partener oficial, ce invită pe 22 iulie 2016 la alergare toți iubitorii de mișcare din Capitală. Evenimentul se va desfășura seara, începând cu ora 21:00, la adăpostul răcoros al naturii, chiar în mijlocul orașului.

Bucharest After9Cross se va desfășura pe malul lacului IOR, în parcul Alexandru Ioan Cuza, locația fiind schimbată față de anunțul inițial pentru a oferi variante mai atractive pentru amenajarea zonei de Start/Finish și pentru cursele din cadrul competiției.

Afis_Bucharest After9Cross 2016
Cel mai nou eveniment urban din seria concursurilor RUNFEST oferă tuturor amatorilor de distracție prin sport ocazia să se bucure de o atmosferă deosebită. Concurenții se vor întâlni într-un cadru special pregătit cu multe surse de energie și voie bună, muzică, jocuri de lumini și efecte, purtând costumații în culori vii și accesorii fosforescente.

Echipa MPG a pregătit două curse de alergare, de 6 km și de 9,5 kilometri, ce se vor desfășura în jurul lacului IOR, și la care pot lua parte alergătorii amatori, indiferent de abilități, începând cu vârsta de 10 ani. Zona de Start/Finish se va afla în fața scenei din parcul Alexandru Ioan Cuza, de unde toți concurenții vor pleca în cursele de alergare.

Participanții la Bucharest After9Cross se vor putea pregăti de concurs în ritmuri vesele de samba, într-un spectacol vizual și sonor oferit de membrii Bălașa Percussion Group. La eveniment vor avea ocazia să își completeze ținutele strălucitoare de seară cu desene fosforescente și să imortalizeze toate momentele de distracție la Photo corner.

Pasiunea pentru sport și pofta de mișcare împreună cu prietenii, familia și toți cei dragi vor completa tabloul plin de culoare și lumină al competiției Bucharest After9Cross. Înscrierile sunt deschise online până miercuri, 19 iulie a.c., pe pagina dedicată evenimentului de pe platforma www.runfest.ro.

Concursul Bucharest After9Cross este susținut de Infinity Trophy, în calitate de partener oficial, și de Running Warehouse, partener shop, alături de sponsorii oficiali Barilla, nr. 1 în Italia, Isostar, Wim Bosman, Sanador și de sponsorii Carrefour, Nomasvello, iNES Group și Gustare Nevinovată. Totodată, sprijină realizarea evenimentului ProENERG, Asociația Salvatorilor Voluntari pentru Situații de Urgență, Brigada de Voluntari, Direcția pentru Tineret și Sport a Municipiului București, Primăria sectorului 3 al Capitalei și Asociația “Zsolt Gyongyossy, educație prin sport”.
Susțin spiritul sportiv și ne ajută să comunicăm în permanență și să vă informăm Kiss FM, în calitate de partener media oficial al sistemului RUNFEST, alături de campionul în recrutarea online eJobs și de Inga Media și Libertatea, cu statutul de parteneri media principali, precum și de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Asociația Ro Club Maraton, Biciclistul, Revista Alerg.ro, Orasulm.eu, Revista Running Mag, IReporter, 4RUN, Edu-news, România Pozitivă, Sportlocal.ro, Sportpici, Insport, SportsPlanner, blogurile 188bmp.com, Chineata.ro, Carmenalbisteanu.ro, 6pack.ro, 36fit.com, BikeFm.ro și agenția de bloggeri Kooperativa 2.0.

Vă așteptăm cu muzică, distracție și mișcare la… Bucharest After9Cross!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.