Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

‘BUCATE UNICATE’ prezintă: Seara Balineză! @ Cafepedia Romană

0

Atatea locuri diferite…atatea destinatii cu bucate unicate!

EVENIMENT REALIZAT CU SPRIJINUL METRO in parteneriat cu Cafepedia – Rista *de bucate

meniu reinterpretat de Fata care Gateste cu Flori:

miercuri, 6 februarie 2013, orele 19:00

 

N-am ajuns inca in Tara Soarelui Rasare, da’ nici pe Luna nu ma duc. Asta pentru ca nu-mi plac planurile de Honey Moon. Deci, stati linistiti o perioada! Voi face un popas in Bali. De ce nu? Intotdeauna mi-a placut sa merg la piata si apoi sa ma gandesc ce gatesc pentru cei dragi mie. Pentru Seara Balineza m-am trezit in cos cu bucate unicate: hartie de orez, muguri de bambus, tulpini de lotus, urechi de lemn, alune pentru sosul Satay, ridiche pentru Gado-Gado, mi-au fugit ochii dupa crevetii expandati in trei culori si noddles cu texturi si arome diferite. Mirodeniile vor avea farmecul lor in meniu. Cum suna: Noodles Bar si Satay de trei dorinte?…Despre asta-i vorba la Bucate Unicate, miercuri, 6 februarie, la Cafepedia.

Trebuie să-ţi mărturisesc că locurile sunt limitate, e important să faci din timp o rezervare de călătorie ţie şi prietenilor tăi la +40.721.102.101.

Claudia-Romana Rista si echipa Cafepedia

Bucate Unicate_Seara Balineza_Rista de bucate_FB
———
Pretul unui meniu complet este 48 lei si include un welcome drink
Urmeaza: BUCATE UNICATE: 2013, MIERCUREA
SEARA VERONA/ SEARA TEX MEX / SEARA LA PROVENCE
Detalii eveniment si linkuri utile:
————
Despre Bucate Unicate
In 2013 mi-am propus să călătoresc mult, aşa am să-mi fac bagajele în fiecare săptămână. Miercure de miercure voi ajunge la o altă destinaţie. Aşa, pe sufletul meu. Celui care vine şi mă-nsoteste îi voi face cadou un paşaport de acces la BUCATE UNICATE. Tot aşa, pe gustul meu…Să nu zică că nu i-a iesit vreodată Fericirea-n cale! 😉
Aşa s-a născut proiectul “BUCATE UNICATE”, un parteneriat Cafepedia – Rista *de bucate. Pentru că Bucurestiul merită ce e mai bun, merită ceva unic. Pentru că noi credem într-un imperiu al gustului rafinat desăvârşit prin educaţie, creativitate spontană, acces la cultură şi pasiune izvorâtă din suflet.

Fiecare seară de „Bucate unicate” este o fereastră către o altă bucătărie de pe mapamond, cu bucate specifice, unice în Bucureşti şi care nu se gătesc decât în acea seară! De fiecare dată mă inspiră bucătăria unui loc special, unei regiuni, un film, o poveste… Creez meniul Rista *de bucate şi pornesc mereu într-o călătorie unică în taina gusturilor fine. Hai şi tu!

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.