Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

British Counseling on British Schools

0

Vrei sa studiezi intr-o scoala de tip boarding? 6 speakeri britanici iti deschid orizontul academic!

Mirunette International Education te invita pe 10 octombrie, de la ora 10:00, la Hotel Intercontinental, la conferinta British Counseling on British Schools – o serie de seminarii interactive cu reprezentatii unor scoli de renume din Marea Britanie. Vei afla direct de la sursa ce inseamna experienta boarding school in Anglia, cum poti ajunge sa inveti intr-o astfel de scoala si cum poti obtine calificarile necesare pentru a intra intr-o universitate de top.

Nu rata oportunitatea extraordinara de a afla toate raspunsurile direct de la reprezentantii celor mai bune scoli din Marea Britanie!
Imagine Eveniment Mirunette Educational Seminars

Prestigioasele boarding schools sunt sinonime cu excelenta in educatie, reusind sa combine valorile tradtionale britanice cu o gandire progresista. Gazduite in adevarate castele, scolile au campusuri extinse si ofera facilitati extrem de variate: terenuri de sport, laboratoare, camine de cazare, cantina, teatru, sali de arte. Clasele au un numar foarte mic de elevi astfel incat profesorii sa poata oferi un grad mare de atentie fiecaruia in parte si sa il aduca la un nivel academic foarte ridicat. De asemenea, sistemul tutelar le asigura celor inscrisi intr-o astfel de scoala un ghidaj academic personalizat si constant, pana in momentul plecarii la universitate.
Cel mai mare avantaj al unei astfel de scoli este studiul materiilor de care elevul va fi interesat in anii sai de studentie, fiind astfel abandonata programa incarcata din sistemul traditional de invatamant.

Scolile de tip boarding din UK domina tabelele de calificative cu rezultate de top si cu cel mai mare numar de admiteri la universitatile de prestigiu. Iar integrarea la facultate, odata ce ai incheiat studiile intr-o astfel de scoala, va fi mult mai usoara si rapida.

Esti curios sa afli mai multe detalii? Intra pe pagina Mirunette Educational Seminars, completeaza formularul de inscriere si participa la unul sau mai multe seminarii!

Mirunette International Education este lider de peste 10 ani in consilierea educationala pentru admiterea la scoli si universitati renumite din strainatate.
Mirunette International Education este singurul centru de examinare acreditat UKISET din Romania (UKISET reprezinta o serie de examene solicitate pentru aplicarea la scolile de top din UK).
Avem elevi in scoli de renume din UK care se pregatesc pentru studii in Medicina, Drept, Teatru, Arte si Business! Fii unul dintre ei si contacteaza-ne!

*Seminariile se vor tine in limba engleza.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.