British Council și LSRS organizează Education UK Exhibition / Cel mai mare târg educațional cu instituții din Marea Britanie

0

British Council și LSRS organizează Education UK Exhibition

Cel mai mare târg educațional cu instituții din Marea Britanie

 Education UK 2014

Sâmbătă, 22 noiembrie 2014, în intervalul 10:00-19:00 va avea loc Education UK Exhibition la Howard Johnson Grand Plaza Hotel în București, pe Calea Dorobanților, nr. 5-7. Evenimentul este organizat de British Council în parteneriat cu Liga Studenților Români din Străinătate și IELTS, fiind în mod exclusiv prezentării ofertei educaționale din Marea Britanie. În cadrul expoziției vor fi prezente 22 de universități și 3 școli britanice ce își vor prezenta ofertele educaționale elevilor și studenților români interesați de studiul în Regatul Unit.

Intrarea la eveniment este liberă.

Înscrierile se pot face accesând link-ul: http://goo.gl/UWT3l8. Education UK Exhibition se adresează în mod special elevilor și părinților acestora, studenților, profesorilor, dar și tuturor persoanelor interesate de studiul în Marea Britanie. De asemenea, evenimentul reprezintă oportunitatea de a afla direct de la sursă informații de încredere despre sistemul educațional britanic și despre posibilitățile de angajare ale absolvenților programelor de top din domeniile economie, IT, marketing, drept, arte, inginerie și științe prezentate de universitățile britanice.

Evenimentul este ocazia perfectă pentru a afla mai multe informații despre cele mai bune cursuri, dar și tabere de vară din Marea Britanie pentru învățarea limbii engleze. Totodată, pe timpul expoziției va fi prezent standul British Council unde se oferă ultimele noutăți despre programele și examenele de limbă engleză.

Instituțiile educaționale care vor lua parte la expoziție sunt: Windermere School, Regent Group, Christ College (Brecon), Cardiff University, De Montfort University, Kaplan Holborn College, London Metropolitan University, London South Bank University, Nottingham Trent University, Queen Mary University of London, Teesside University, The University of Law, The University of Manchester, University College Birmingham, University for the Creative Arts, University of Birmingham, University of Chichester, University of Cumbria, University of East Anglia, University of Essex, University of Greenwich, University of Kent, University of Lincoln, University of West London, University of the West of England.

De asemenea, pe parcursul zilei vor avea loc workshop-uri pentru a discuta în mod direct cu reprezentanții UCAS despre procedura de aplicare la studii în Regat. UCAS este programul prin care se administrează înscrierile universitare, un număr de aproximativ 650.000 de viitori studenți îl folosesc în 340 de universități și colegii din Marea Britanie.

Nu în ultimul rând, cu ocazia expoziției se organizează concursul Education is GREAT. Câștigătorul concursului va beneficia de un premiu important acordat de British Council și de partenerii săi în ziua evenimentului.

Toate detaliile expoziției și concursului pot fi găsite pe website-ul British Council România: http://www.britishcouncil.ro/en/study-uk/education-uk

Parteneri media: Radio România Internațional, Radio România Cultural, Agenția Națională de Presă AGERPRES, Agenția de Presă RADOR, Evenimentul Zilei, RomâniaPozitivă.ro, OnlineStudent.ro, DiasporaLive.ro, Edu-news.ro, Studenție.ro, ȘtiriONG.ro, AcademicLink.ro, IQool, EurActiv, România în Contact, Radio France Internaționale, Diaspora Românească, Român în UK.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.