Bright Minds 2023 – Cum a fost văzut evenimentul prin ochii participanților?

0

Pe 17 Noiembrie la Palatul Parlamentului, AIESEC în România a organizat Bright Minds 2023, un eveniment dedicat tinerilor la început de carieră.

Bright Minds este un eveniment anual organizat de AIESEC în România ce dezbate subiecte de interes pentru tinerii aflați la început de carieră, prin intermediul  workshop-urilor și discuțiilor interactive cu reprezentanții companiilor, iar anul acesta s-a desfășurat a treia ediție.

Ce a fost relevant pentru participanți la Bright Minds?

Bright Minds 2023 a adunat peste 350 de participanți, atât fizic cât și online,  interesați de ultimele tendințe în dezvoltare personală, piața muncii și tehnologie. 

 “Abia am inceput facultatea, sunt în primul an și voiam sa aflu mai multe despre diferite domenii de activitate, să găsesc ceva care să-mi placă și să fac cu plăcere în viitor. La Bright Minds au fost mai multe companii care activează în arii diferite de la care am putut să aflu mai multe informații.” – Răzvan,  Student la Facultatea de Management (ASE)

Ce au putut descoperii tinerii în cadrul evenimentului?

Evenimentul a inclus prezentări captivante din partea unor speakeri remarcabili din cadrul companiilor partenere, ce au cuprins povești de succes, sfaturi pentru început de carieră, dar și viziuni despre cum va arăta viitorul pieței muncii în contextul Generației Z și al noilor tehnologii.

“ Prezentarea  care  mi-a lăsat o amprentă foarte frumoasă a fost cea a speakerului de la NN, deoarece a reușit să îmi transmită o poveste cu care am rezonat destul de mult. Am fost plăcut surprins cand am auzit experiența lui, oportunitățile pe care le-a avut și toată realizările ce au apărut doar prin faptul ca nu s-a dat bătut și a fost consistent.” – Andrei, student la Facultatea de Marketing (ASE)

Totodată, participanții au avut ocazia de a participa la  ateliere interactive și sesiuni de networking care au facilitat colaborarea și schimbul de idei între participanți.

“Partea mea preferată a fost pauza de networking unde am avut ocazia sa vorbesc cu oamenii ce lucrează în marile companii ce au fost prezente la Bright Minds și sunt destul de optimistă să cred că e posibil să-mi găsesc un job datorită acestui eveniment” -Denise, studentă la Facultatea de Administrație Publică (SNSPA)

Cu ocazia organizării evenimentului Bright Minds, AIESEC în România mulțumește tuturor participanților, speakerilor, sponsorilor și partenerilor implicați care au ales să contribuie la aceste proiecte pentru tinerii din România.

Despre AIESEC:

Organizaţia AIESEC România a fost înfiinţată în 1990, dar la nivel global AIESEC există din 1948, până în prezent extinzându-se în peste 100 țări. În România AIESEC este prezentă în 11 oraşe şi este una din cele mai mari organizaţii conduse de tineri. AIESEC urmărește dezvoltarea leadership-ului în tineri și crearea unui impact pozitiv în comunitate, prin oportunități locale sau programe de schimb internaționale. 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.