Brigada de Voluntari recrutează voluntari pasionați de organizarea de evenimente

0
  • Peste 70 de evenimente din domeniul divertismentului, cultural, sportiv și peste 700 de voluntari, asta a însemnat BdV în 2012
  •  În luna martie căutăm noi voluntari pentru cele mai tari evenimente de la noi și nu numai.

Brigada de Voluntari deschide sezonul recrutărilor pentru anul 2013. Anul acesta, BdV caută voluntari pasionați de organizarea de evenimente, pregătiți de munca în echipă, amatori de distracție, dar și dornici să învețe și să asculte multă muzică bună.

Red Hot Chilli Peppers, Lady Gaga, Linkin Park, OST Fest, Steve Vai, Sziget Budapesta, Cirque du Soleil, Bucharest International Half Maraton, Sensation – The Ocean of White, Dreamhack, InnerSound sau TEDxBucharest sunt doar câteva dintre evenimentele la care peste 700 de tineri au ales să participe în calitate de voluntari în anul 2012.

Înrolează-te în Brigada de Voluntari dacă vrei să :

  • dezvolți abilităţi noi, de comunicare și lucru în echipă
  • să acumulezi  cunoştinţe în coordonarea unui eveniment;
  • îți faci batalioane de noi prieteni și relaţii;
  • petreci timpului liber într-un mod util și plăcut;
  • îți îmbunătățești CV-ului şi să acumulezi experienţă;

Brigada de Voluntari iubește evenimentele, dacă și tu le iubești, hai cu noi!

Completează aici formularul de înscriere pȃnă pe 17 martie şi apoi trimite CV-ul tău la adresa de email: hr@brigadadevoluntari.ro. Ȋn scurt timp de la înscriere, vei primi de la noi o invitaţie pentru a participa la unul dintre interviurile noastre colective de recrutare, în weekendurile 23 – 24 martie și 30 – 31 martie!

În 2013 vom merge la cele mai tari evenimente din Bucureşti şi nu numai! Nu vrei să mergi cu noi?

Dacă vrei să afli mai multe despre Brigada de Voluntari, vizitează site-ul nostru și pagina de Facebook.

Inroleaza-te BdV

Brigada de Voluntari este o organizaţie non-profit, care oferă suport organizatorilor de evenimente şi organizează propriile evenimente pentru voluntari. Din 2008, Brigada de Voluntari lucrează alături de organizatorii din domeniul divertismentului, cultural, sportiv sau cu impact social.

Organizaţia are la activ participarea la peste 150 de evenimente, atât outdoor, cât și indoor, în țară (București, Cluj Napoca) și în străinătate (Ungaria, Serbia, Bulgaria).

Pasionaţi de muzică și interesați de a-și dezvolta abilitățile într-un mediu dinamic, precum cel al organizării de evenimente, voluntarii au participat de-a lungul celor 5 ani în special la concerte şi festivaluri în aer liber.

Brigada de Voluntari contribuie la îmbunătăţirea productivităţii în cadrul unui eveniment, având cunoștințe practice despre managementul acestuia. Asociaţia vine în sprijinul organizatorilor cu coordonatori specializaţi şi echipe pentru acces, acreditări, puncte de înregistrare, îndrumare, producție, waste management, asistenţi backstage, translatori, etc.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează