Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Breakfast energizant, 22 martie cu Andrei Rosu

0

Breakfast energizant cu Andrei Rosu

Am pregatit pentru tine un eveniment special: o intalnire cu Andrei Rosu, primul roman care a terminat un ultra-triatlon (inot 7,6 km, mers pe bicicleta 360 km, alergare 84,4 km).

Ultra-triatlonul Double Iron Florida tocmai a avut loc pe 1 si 2 martie 2013, iar Andrei a sustinut prin efortul sau cauza Padurea Copiilor – o campanie a programului nostru „Adopta un copac!”.

Pe 22 martie te invita la un mic dejun energizant, sa iti impartaseasca din experienta lui din Florida, dar si pentru a ajuta cresterea Padurii Copiilor. Click pentru filmuletul de prezentare a evenimentului.

De ce sa participi?
* Pentru a-l cunoaste pe Andrei Rosu in persoana,
* a vedea poze in exclusivitate de la Double Iron Florida,
* a invata mai multe despre cum sa-ti depasesti limitele, ceea ce pare de multe ori imposibil.

INSCRIEREA se face in baza unei donatii catre Padurea Copiilor. Atentie! Locurile sunt limitate! Informatii despre donatie si procedura de inscriere pe www.viitorplus.ro/breakfastcuandrei.

Evenimentul are loc la Athenee Palace Hilton Bucuresti, intre 07:00 si 09:00, pe 22 martie 2013.

***

Andrei Rosu a alergat 7 maratoane si 7 ultramaratoane pe 7 continente intr-un an si 217 zile, intrand in Cartea Recordurilor, a fost speaker la doua editii TEDx, si, din martie 2013, este primul roman care a terminat un ultra-triatlon.

Padurea Copiilor este o campanie a asociatiei ViitorPlus, care isi propune sa planteze cate un puiet pentru fiecare nou-nascut din Romania, pentru ca atunci cand vor creste si copiii nostri vor avea nevoie de aer curat!

HeaderMMBA

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.