Bravo RATB! Linii turistice de autobuz catre manastirile din jurul Bucurestiului!

0

TURISM ECUMENIC, marca RATB! Vesti bune de la RATB! Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si Regia Autonoma de Transport Bucuresti au incheiat un protocol care prevede promovarea zonelor turistice din jurul Bucurestiului.

9 linii turistice de autobuz pentru vizitaresa urmatoarelor obiective: Manastirea Caldarusani, Manastirea Balamuci, Manastirea Cernica, Manastirea Pasarea, Manastirea Ciorogarla, Biserica Adormirea Maicii Domnului din Calugareni, Biserica Sf. Ilie din Calugareni, Biserica Sfintii Voievozi din Hulubesti, Manastirea Sf. Gheorghe din Branistari si Parcul Natural Comana.

Incepand cu data de 01.08.2010, 9 linii pilot vor face legatura intre Bucuresti – terminalele Piata Presei Libere, Str. Sf. Vineri si Ghencea – si urmatoarele zone turistice: Manastirea Caldarusani, Manastirea Balamuci, Manastirea Cernica, Manastirea Pasarea, Manastirea Ciorogarla, Biserica Adormirea Maicii Domnului din Calugareni, Biserica Sf. Ilie din Calugareni, Biserica Sfintii Voievozi din Hulubesti, Manastirea Sf. Gheorghe din Branistari si Parcul Natural Comana.

Liniile turistice vor functiona pe urmatoarele trasee:
1. T1: Terminalul Ghencea (plecare la ora 8.30) – Piata Presei Libere – Manastirea Caldarusani – Manastirea Balamuci. Pe retur, plecarea de la Manastirea Balamuci este la ora 14.30.

2. T2: Terminalul Piata Sf. Vineri (plecare la ora 8.40) – Terminalul Piata Presei Libere – Manastirea Caldarusani – Manastirea Balamuci. Pe retur, plecarea de la Manastirea Balamuci este la ora 14.20.

3. T3: Terminalul Ghencea (plecare la ora 8.40) – Terminalul Piata Sf. Vineri – Granitul – Manastirea Cernica – Manastirea Pasarea. Pe retur, plecarea de la Manastirea Pasarea este la ora 15.00.

4. T4: Terminalul Piata Presei Libere (plecare la ora 8.40) – Terminalul Piata Sf. Vineri – Granitul – Manastirea Cernica – Manastirea Pasarea. Pe retur, plecarea de la Manastirea Pasarea este la ora 15.10.

5. T5: Terminalul Piata Sf. Vineri (plecare la ora 8.45) – Terminalul Ghencea – Manastirea Ciorogarla. Pe retur, plecarea de la Manastirea Ciorogarla este la ora 15.10.

6. T6: Terminalul Piata Presei Libere (plecare la ora 8.40) – Terminalul Ghencea – Manastirea Ciorogarla. Pe retur, plecarea de la Manastirea Ciorogarla este la ora 15.20.

7. T7: Terminalul Piata Presei Libere (plecare la ora 8.30) – Terminalul Ghencea – Biserica Adormirea Maicii Domnului din Calugareni – Biserica Sf. Ilie din Calugareni – Biserica Sf. Voievozi din Hulubesti. Pe retur, plecarea de la Biserica Sf. Voievozi din Hulubesti este la ora 15.00.

8. T8: Terminalul Piata Presei Libere (plecare la ora 8.40) – Terminalul Piata Sf. Vineri – Biserica Adormirea Maicii Domnului din Calugareni – Biserica Sf. Ilie din Calugareni – Biserica Sf. Voievozi din Hulubesti. Pe retur, plecarea de la Biserica Sf. Voievozi din Hulubesti este la ora 14.15.

9. T9: Terminalul Piata Presei Libere (plecare la ora 8.30) – Terminalul Ghencea – Biserica Sf. Gheorghe din Branistari – Parcul Natural Comana. Pe retur, plecarea de la Parcul Natural Comana este la ora 14.30.

Pretul unui bilet dus-intors este de 15 lei.

Pentru inceput aceste curse vor circula la sfarsit de saptamana si in sarbatorile religioase.
Pe masura ce exigentele si cerintele publicului calator vor creste, acest proiect se va dezvolta.
Acceseaza acest link pentru a descarca pliantul oferit de RATB!

PS: Multumim Ion pentru informatie!
foto Florin Ghinda, Manastirea Cernica, 2010

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează