Brandul tău de trainer / facilitator, 4 februarie 2016

0

Ce reflectă brand-ul tău personal?
Ce ţi-ai dori să spună clienţii despre tine?
Cum ar arăta lumea fără ce aduci tu prin ceea ce faci?

Câtă coerenţă există între promisiunea brand-ului tău, identitatea verbală, cea vizuală şi experienţa clienţilor?

Iată câteva dintre întrebările la care vă propunem să ne găsim răspunsuri împreună pe 4 februarie la ora 18.30, într-o sesiune interactivă facilitată de Daniela Pavlovici. Vă invităm să explorăm dimensiunile unui brand de trainer şi să facem un prim pas către un plan de dezvoltare potrivit fiecăruia în 2016.

training cafe spatiu

Gazda temei este Daniela Pavlovici

Daniela are peste 18 ani de experienţă în comunicare, marketing, consultanţă şi training, dobândită în companii multinaţionale, organizaţii internaţionale şi ONG-uri, în România şi în străinătate. Recent a terminat o formare însolution-focussed coaching, care îi dă acum posibilitatea să se dedice mai mult pasiunii pentru lucrul cu oamenii. Experienţa dobândită de ea de-a lungul anilor cuprinde:

Definirea şi implementarea strategiei de brand, coordonarea dezvoltării şi implementării identităţii de brand pentru firme de avocatură şi servicii profesionale, inclusiv dezvoltarea de materiale de prezentare tipărite si multi-media, website-uri, pagini în reţele de socializare.

Dezvoltarea strategiei de comunicare a firmelor pentru diverse segmente de clienţi: antreprenori, multinaţionale, companii publice, inclusiv relaţii cu media, pregătire discursuri şi organizare de evenimente de nivel înalt
Training pe teme de comunicare, brand personal şi vânzări de servicii profesionale prin construirea şi consolidarea relaţiilor.

Coordonarea realizării de studii şi sondaje pe teme de actualitate
Planificarea şi implementarea de campanii de strângere de fonduri şi de conştientizare
Coordonarea propunerilor de ofertă pentru proiecte finanţate de Uniunea Europeană, Banca Mondială, BERD

Daniela-Pavlovici-feb-2016-224x300

Programul întâlnirii:

18.30 – 18.45 Bun venit, cunoaștere & (re)conectare

18:45 – 21.15 Brandul tău de trainer / facilitator

Pentru a valida înscrierea, vă rugăm selectați biletul potrivit și completați datele pentru înregistrare aici http://training-cafe.ro/events/brandul-tau-de-trainer-facilitator-4-februarie-2016/

Despre autor

avatar

Training Café este o comunitate de practică și învățare pentru traineri și facilitatori înființată în septembrie 2009 în București. În această perioadă am organizat peste 350 de evenimente de învățare, practică, celebrare sau pilotări de programe de training, la care au participat peste 1000 de traineri și facilitatori. Dacă ești în căutare de resurse de învățare, vrei să ai un spațiu în care să practici pentru a deveni mai bun sau vrei să cunoști alți traineri, ca membru al comunității beneficiezi de resurse și oportunități pentru dezvoltarea ta.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.