Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Brandul Personal

0

 

Un brand personal bine construit face diferența dintre succes și derivă, te poziționează foarte clar pe tine versus ceilalți și îți conferă încredere și vizibilitate. Asta echivalează adesea cu un job bine plătit, colegi și clienți mulțumiți și, foarte important, satisfacție de sine. Este un proces continuu, care începe prin introspecție și se concretizează printr-un plan individual de marketing bine gândit. Vă invit să aprofundăm subiectul în cele două sesiuni programate la incubator107, pe 8 și, respectiv, 11 noiembrie, sub titlul-umbrelă Brandul personal – e despre mine și e despre ceilalți.

cover photos-03
Prima sesiune va fi despre individ. Vom defini împreună brandul personal, vom identifica elementele sale esențiale și vom pune apoi pe hârtie primii pași din planul individual de branding.

Continuăm pe 11 noiembrie cu tips & tricks de comunicare. Vom vorbi despre comunități-target și mesaje, modalități de angajare a contactelor pe care le aveți și provocări de networking.

La finalul fiecărei sesiuni vă voi propune și o scurtă bibliografie care să completeze discuțiile din timpul seminariilor.

Cu cine?
Ana-Maria Gavrilă, consultant de imagine. De peste șase ani, sunt omul de comunicare din spatele unor oameni de afaceri puternici. Înainte scriam despre ei și despre alții ca ei. Absolventă a Facultății de Jurnalism din București, am fost, pe rând, redactor economic la Mediafax, Bucharest Business Week, Business Magazin și TheInvestor. Am părăsit presa în martie 2008. De atunci lucrez în zona de comunicare corporate. Cei care mă cunosc sau care au lucrat cu mine m-ar descrie ca o persoană energică, implicată, deschisă, sinceră (uneori prea sinceră), serioasă (uneori prea serioasă), comunicativă, cam încăpățânată, dar de încredere. În funcție de context, acestea pot fi calități sau defecte.

Când?
sâmbată@incubator107, 8 noiembrie 2014 de la 19:00 la 21:00
marți@incubator107, 11 noiembrie 2014 de la 19:00 la 21:00

Unde ?
Atelierul se ține în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici: http://bucuresti.incubator107.com/atelier/Breasla%20Descoperitorilor/1391, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și 20 lei pentru studenți și liceeni.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/955203011176439/

 

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.