Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Brainstorming la MNAR

0

Când un muzeu întâlnește comunitățile creative apare un concept nou – muzeul creativ.

Muzeul Național de Artă al României e în căutare de o nouă viziune. Haideți să vedem ce pot face o colecție muzeală impresionantă și multe minți ingenioase.

colaj MNARcreativ

Invităm artiștii și antreprenorii activi în sectoarele creative – arhitecți, gameri, designeri, marketeri, artiști vizuali, performeri etc. – la un brainstorming în MNAR pe data de 5 mai, ora 11.00, pentru a pune bazele unei colaborări concrete pe idei și proiecte.

Ce punem la bătaie?

– un loc plin de potențial pentru diferite forme de expunere: spectacole, filme de artă, reclame istețe, design de produs;
– o colecție stimulantă, numai bună pentru dezvoltare de conținuturi de tot felul;
– expertiză de cel mai înalt nivel de la profesioniștii acestei colecții;
– un grad ridicat de încredere publică și o audiență conturată și stabilă.

Viitorii noștri parteneri din sectoarele culturale și creative care vor dori să lucreze cu un muzeu ca al nostru trebuie să fie conștienți de faptul că unele responsabilități muzeale implică și un regim special de lucru:
– Muzeul trebuie să-și protejeze colecția pentru viitor și să asigure o balanță între beneficiul public conform căruia facem patrimoniul accesibil și riscul ca acesta să fie în pericol;
– Muzeele trebuie să genereze un venit suplimentar evident în actualul context economic, dar acest demers trebuie echilibrat cu rolul său de instituție publică, unde prioritare sunt capitalul cultural, interesul social și accesibilitatea publică.

Discuțiile vor fi urmate de un tur asistat prin galeriile muzeului, la vânătoare de detalii care să vă inspire creațiile și să transforme MNAR într-un STUDIO CREATIV.

Pentru participare este suficient sa ne trimiteți un email la: comunicare@art.museum.ro, cu: nume, organizația pe care o reprezentați și număr de mobil. Întâlnirea va avea loc în sala de proiecții a MNAR (intrarea A2).

SITE: http://www.mnar.arts.ro/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/National.Museum.Art.of.Romania/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.