Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Braidy îți împletește părul de Ziua Iei, vineri, 24 iunie, orele 16-20 @Ceainăria La un Ceai

0

Vineri, 24 iunie, începând cu ora 16:00 vom avea o invitată specială, pe Rox Voicu de la Braidy care vă va împleti părul într-o zi cu o semnificație deosebită, o zi minunată pe care o sărbătorim în fiecare an, Ziua Internațională a Iei.

afis-braidy
Așadar ne vedem vineri în grădina ceainăriei noastre îmbrăcate în ie tradițională, cu mușețel în păr și-n ceai ^_^

Rezervări la 0734 195 395 (apel sau sms)
Suport împletituri: 20 de lei

Un eveniment susținut de Radio România Cultural

Parteneri Media: Concerte-azi.ro, Urban.ro, Inoras.ro, Sapte Seri, Subversiv.info, 100 locuri din Bucuresti, Zile și Nopți, Coțofana urbană, Anyplace.ro, Bookblog.ro, Feeder.ro, IQool, Teen Press, Umblat.ro, România Pozitivă, Mama pe Toc, Ro Events, Asociatia Culturala Sarang Hanguk
Event Facebook: https://www.facebook.com/events/294086577593602/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.