Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BPM TV prezinta ELECTRO POLTERGEIST: D’n’B Marathon de speriat!

0

De Halloween se numara spiritele! BPM TV, televiziunea care tine pulsul electro-geist-ului autohton, aduna artistii platanelor de vita noua si te invita la o sambata alba de D’n’B! Dupa Back to NO School Party, un all-nighter la care DJ Vasile ne-a dat lectii pe beat-uri cu lipici, BPM TV Party Sessions continua cu Electro PolterGEIST, in clubul La Mine-n Copac, pe 26 octombrie, de la 23:00!

If there’s something boring in your neighborhood / Who’re you gonna call? / BPM TV’s BOREDOM BUSTERS!

BPM TV sparge plictiseala si darama conventiile, cu muzica fresh! Platforma muzicii electronice underground autohtone planuieste un regal de muzica electronica, cu ocazia Halloween-ului!  Intra FREE şi go WILD.

Lineup-ul care va invarti platanele si mintile cutezatorilor include artisti aflati la inceput de cariera, D’n’B pros cu totii! Dau LIBER LA DANS:

DUALTRX

www.facebook.com/dualtrx

ACIDULATE

„FUTURE GROOVE”

>>> https://soundcloud.com/acidulate/afterwork-breakdown-budrilee

 

ADNANA SUN

soundcloud.com/adnana-sun

www.facebook.com/AdnanaSun8

FANE

soundcloud.com/fane-ro

www.facebook.com/fanednb

Visuals Performance

KUBIKMILK

www.facebook.com/kubikmilk

Vino sambata, la un D’n’B MARATHON care va scutura peretii… si lianele! BPM TV La Mine-n Copac, pe Lipscani 43, in pasajul Selari, etaj 2!

Fara bataie de cap, doar cu bataie de ritm!

Parteneri media: KoolHunt, Metropotam, Port.ro, InOras, OrasulM.eu, RomaniaPozitva.

BPM TV polter_poster_mic

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.