BPM TV prezinta ELECTRO POLTERGEIST: D’n’B Marathon de speriat!

0

De Halloween se numara spiritele! BPM TV, televiziunea care tine pulsul electro-geist-ului autohton, aduna artistii platanelor de vita noua si te invita la o sambata alba de D’n’B! Dupa Back to NO School Party, un all-nighter la care DJ Vasile ne-a dat lectii pe beat-uri cu lipici, BPM TV Party Sessions continua cu Electro PolterGEIST, in clubul La Mine-n Copac, pe 26 octombrie, de la 23:00!

If there’s something boring in your neighborhood / Who’re you gonna call? / BPM TV’s BOREDOM BUSTERS!

BPM TV sparge plictiseala si darama conventiile, cu muzica fresh! Platforma muzicii electronice underground autohtone planuieste un regal de muzica electronica, cu ocazia Halloween-ului!  Intra FREE şi go WILD.

Lineup-ul care va invarti platanele si mintile cutezatorilor include artisti aflati la inceput de cariera, D’n’B pros cu totii! Dau LIBER LA DANS:

DUALTRX

www.facebook.com/dualtrx

ACIDULATE

„FUTURE GROOVE”

>>> https://soundcloud.com/acidulate/afterwork-breakdown-budrilee

 

ADNANA SUN

soundcloud.com/adnana-sun

www.facebook.com/AdnanaSun8

FANE

soundcloud.com/fane-ro

www.facebook.com/fanednb

Visuals Performance

KUBIKMILK

www.facebook.com/kubikmilk

Vino sambata, la un D’n’B MARATHON care va scutura peretii… si lianele! BPM TV La Mine-n Copac, pe Lipscani 43, in pasajul Selari, etaj 2!

Fara bataie de cap, doar cu bataie de ritm!

Parteneri media: KoolHunt, Metropotam, Port.ro, InOras, OrasulM.eu, RomaniaPozitva.

BPM TV polter_poster_mic

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează