Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BPM TV isi lanseaza prima emisiune online @ DJ Vasile la butoane

0

BPM TV MEGA-Launch Party – FIRST LOOK – Who’s UR DJ?

Odată cu noul an, BPM TV inaugurează o nouă emisiune, un reality adevărat, difuzat exclusiv online pe canalul de YouTube al BPM TV! Vi se pregăteşte un party fără măsură, în buric hip de Bucureşti, cu DJ Vasile în prim plan! Pe 11 ianuarie, în Bar A1 din Piaţa Amzei, platforma dedicată muzicii electronice continuă activitatea de popularizare a DJ-ilor autohtoni cu un party special, dublat de lansarea primei emisiuni BPM TV.

Vor pune beat pe beat cot la cot:

Opening >>>>>> RUFI

Main >>>>>> BOOLA & ZNIFF, DEMOS, BONBON

Highlight >>>>>> DJ VASILE

BONUS la ScheDJule >>>>>> vizionarea pilotului WURDJ?

Who’s UR DJ? este un show inovator, ca protagonistul său, DJ Vasile, care va face din întrebarea titulară o provocare… oare cât timp îi ia unui începător într-ale muzicii electronice să prindă din zbor toate manevrele unui DJ profesionist? WURDJ setează un deadline strâmt, de doar 6 luni, şi antrenează în joc un DJ-mentor ale cărui nume şi realizări ne sunt deja tuturor binecunoscute.

Pe parcursul a 12 episoade, DJ Vasile îşi va cunoaşte învăţăcelul şi îşi va pune la bătaie toate cunoştinţele adunate de-a lungul unei cariere de peste 20 de ani – şi, nu în ultimul rând, toată răbdarea din lume (!) – ca să intre în pielea unui… DJ-Teacher!

Vino să lansăm în stratosferă, şi pe Internet, primul TV show românesc high-tech şi high-touch, cu focus pe arta mixării de muzică electronică. Party-ul de sâmbătă 11 ianuarie, din Bar A1, e deschis tuturor iubitorilor de muzică bună şi TV calitativ, curioşilor şi curajoşilor! INTRAREA LIBERĂ, IEŞIREA cu mintea eliberată, GARANTATĂ!

Countdown begins here: www.facebook.com/events STAND UP and BE COUNTED!

whos_ur_dj_lansare_AFIS_bun

BPM TV este prima platformă cross-media de promovare a muzicii electronice româneşti, aducând laolaltă greii şi no-name-ii momentului, pentru a împinge valul, trend-ul şi momentul mai departe, tot mai departe… Operăm online (https://www.facebook.com/BPMTV.RO şi http://www.youtube.com/user/BPMTVRO) dar şi AFK, away from keyboard: pe partea offline, am lansat pe 5 octombrie o serie de party-uri cu intrare mereu liberă şi lineup format din DJ români!

Parteneri media: KoolHunt, Metropotam, BestMusic, Port.ro, Kudika, InOras, OrasulM.eu, România Pozitivă.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.