BPM TV isi lanseaza prima emisiune online @ DJ Vasile la butoane

0

BPM TV MEGA-Launch Party – FIRST LOOK – Who’s UR DJ?

Odată cu noul an, BPM TV inaugurează o nouă emisiune, un reality adevărat, difuzat exclusiv online pe canalul de YouTube al BPM TV! Vi se pregăteşte un party fără măsură, în buric hip de Bucureşti, cu DJ Vasile în prim plan! Pe 11 ianuarie, în Bar A1 din Piaţa Amzei, platforma dedicată muzicii electronice continuă activitatea de popularizare a DJ-ilor autohtoni cu un party special, dublat de lansarea primei emisiuni BPM TV.

Vor pune beat pe beat cot la cot:

Opening >>>>>> RUFI

Main >>>>>> BOOLA & ZNIFF, DEMOS, BONBON

Highlight >>>>>> DJ VASILE

BONUS la ScheDJule >>>>>> vizionarea pilotului WURDJ?

Who’s UR DJ? este un show inovator, ca protagonistul său, DJ Vasile, care va face din întrebarea titulară o provocare… oare cât timp îi ia unui începător într-ale muzicii electronice să prindă din zbor toate manevrele unui DJ profesionist? WURDJ setează un deadline strâmt, de doar 6 luni, şi antrenează în joc un DJ-mentor ale cărui nume şi realizări ne sunt deja tuturor binecunoscute.

Pe parcursul a 12 episoade, DJ Vasile îşi va cunoaşte învăţăcelul şi îşi va pune la bătaie toate cunoştinţele adunate de-a lungul unei cariere de peste 20 de ani – şi, nu în ultimul rând, toată răbdarea din lume (!) – ca să intre în pielea unui… DJ-Teacher!

Vino să lansăm în stratosferă, şi pe Internet, primul TV show românesc high-tech şi high-touch, cu focus pe arta mixării de muzică electronică. Party-ul de sâmbătă 11 ianuarie, din Bar A1, e deschis tuturor iubitorilor de muzică bună şi TV calitativ, curioşilor şi curajoşilor! INTRAREA LIBERĂ, IEŞIREA cu mintea eliberată, GARANTATĂ!

Countdown begins here: www.facebook.com/events STAND UP and BE COUNTED!

whos_ur_dj_lansare_AFIS_bun

BPM TV este prima platformă cross-media de promovare a muzicii electronice româneşti, aducând laolaltă greii şi no-name-ii momentului, pentru a împinge valul, trend-ul şi momentul mai departe, tot mai departe… Operăm online (https://www.facebook.com/BPMTV.RO şi http://www.youtube.com/user/BPMTVRO) dar şi AFK, away from keyboard: pe partea offline, am lansat pe 5 octombrie o serie de party-uri cu intrare mereu liberă şi lineup format din DJ români!

Parteneri media: KoolHunt, Metropotam, BestMusic, Port.ro, Kudika, InOras, OrasulM.eu, România Pozitivă.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează