Boutique de Fineturi, Cafepedia Bucuresti, 12-13 decembrie ’09

0

Fii Magnifique, Vino la Boutique!
Rafinament culinar, cărţi alese şi bijuterii chic la Boutique de Fineţuri, în centrul Micului Paris
Micul târg de delicatese şi cadouri cu stil se deschide la Cafepedia din Romană pe 12 şi 13 decembrie

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pe 12 şi 13 decembrie 2009 are loc la Cafepedia (str. Pictor Verona nr. 2) prima ediţie a Micului Târg de Delicatese şi Cadouri cu stil, Boutique de Fineţuri.

Timp de două zile, între orele 11:00 şi 21:00, Boutique de fineturi îşi deschide porţile cu o ofertă de cadouri pentru toţi amatorii de rafinament culinar şi de accesorii chic atât  vestimentare cât şi de design interior.

Savoarea şi aromele delicateselor portugheze, italiene sau spaniole se vor face simţite la Boutique de Fineţuri prin intermediul: perelor în vin de Porto, dulceţurilor din pepene galben şi roşu, din roşii verzi, castane sau smochine, pateurilor de sardină şi ton şi al altor mâncăruri fine.
Din „vitrina” Micului Târg de Delicatese şi Cadouri cu stil nu vor lipsi pralinele şi trufele de ciocolată cu creme de şampanie sau caramelizate, ciocolată cu fructe exotice şi fructe de pădure.

Rafinament cultural la un ceai şi o cafea
Vizitatorii târgului Boutique de Fineţuri vor putea include în coşul de cadouri audiobook-uri în prezentări stilate şi albume de artă, pictură şi călătorii, dar şi carţi practice de design şi arhitectură.

Aerul chic al târgului Boutique de Fineţuri va fi dat de creatorii de bijuterii din metale şi pietre preţioase care îşi vor expune creaţiile în ambalaje nonconformiste. În cadrul boem al boutique-ului creat ad-hoc în inima „Micului Paris”, pe 12 şi 13 decembrie, vor fi prezente porţelanuri fine, ceramică, dar şi obiecte decorative pe placul celor mai exigente gusturi.

Primii 500 de vizitatori ai târgului vor primi cadou un coş de răchita precum şi un card de reducere între 3 şi 15% pentru produsele aflate la standurile cu bulină turcoaz.

Preţul unui bilet de intrare este de 10 lei.

Mai multe informaţii despre eveniment se pot găsi pe: www.boutique-de-fineturi.blogspot.com
Pentru alte detalii va rugam contactati: Andreea Caitas, PR Coordinator BRIGADA MEDIA, gsm:+40 722 383 034, mailto: andreea.caitas@brigada-media.ro

boutique-de-fineturi-01

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează