Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bounty Fair sărbătoreşte 3 ani plini de culoare si zâmbete alături de artişti talentați într-un cadru de poveste.

0

Bounty Fair, ediția numarul 29, va avea loc în weekendul 11-12 noiembrie 2017, la Casa Universitarilor Bucureşti (str. Dionisie Lupu 46). Programul va fi de la orele 10:00 pȃnă la 19:00, ȋn ambele zile.
Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei de persoană, pe zi, iar copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită.

Biletul include accesul ȋn zona de tȃrg, zona de ateliere, zona de restaurant, plus o fotografie instant cadou. Biletul se achită cash, la intrare.

Târgul de design românesc reunește peste 40 de artiști – pe care îi alegem în funcție de imaginația acestora, diversitate și inovație, pentru ca tu să găsești ceea ce îți place și se potrivește cel mai bine stilului tău.

Pentru că ne dorim ca toată lumea să încântată de eveniment avem și 15 ateliere pentru cei mici, cu vârsta cuprinsă între 3 si 10. Atelierele permit copiilor să-și dezvolte creativitatea și imaginația prin joaca. Acestea sunt disponibile permanent pe durata evenimentului, iar prețul unui atelier variază între 10 și 30 lei.

Scopul evenimentului este de a populariza creativitarea şi talentul romȃnesc, de a informa oamenii despre calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, de a susține producția si producătorii autohtoni, dar şi de a crea un mediu de dezvoltare creativă pentru copii si pentru cei dornici să participe la ateliere. Bounty Fair este un eveniment dedicat ȋntregii familii, indiferent de vȃrsta!

Ce vei găsi mai exact la Bounty Fair, ediția aniversară?

 • Tȃrg format din peste 40 artişti şi brand-uri romȃneşti care ȋşi vor expune creațiile: haine şi accesorii vestimentare pentru femei, bijuterii stilate sau funky, home decor, cosmetice naturale, dulceturi naturale, produse pentru copii (jucarii şi hainuțe);
  • Peste 15 ateliere de creație pentru copii, cu tematici diferite, adaptabile la vȃrstele micuților;
  • Zonă de restaurant;
  • Tombolă cu premii pe loc (dacă cumperi ceva din târg, o răsplata de la noi primeşti);
  • Fotografii instant.

De ce să vii la Bounty Fair?

 • Este locul ideal de shopping pentru tine! Niciodata nu strică un mic răsfăţ 🙂
 • Este un eveniment potrivit de venit cu prietenele, la shopping, la probat haine, accesorii şi redefinit stilul vestimentar.
 • Vei găsi sute de idei de cadouri unicat pentru cei dragi ţie: Cadouri cu “personalitate”, pe care să le oferi cu mȃndrie şi bucurie.
 • Vei găsi o lume a creativității, plină de oameni talentați şi deschişi să-ți ȋmpărtăşească pasiunea lor.
 • Ai copii ȋn familie? Dacă îi aduci la ateliere: se vor distra, vor crea şi ȋşi vor dezvolta noi abilități.

Recomandare: Pentru participarea la ateliere și achiziția de produse sfătuim vizitatorii să dispună de numerar, deoarece nu exista POS în fiecare punct de vânzare.

Mai multe detalii găseşti ȋn event-ul pe Facebook:

https://www.facebook.com/events/867605173399429/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.