Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bookblog.ro organizează o Vânătoare de comori la Bookfest

0
Dacă încă n-ați aflat, Bookfest se va desfășura anul acesta între 29 mai – 2 iunie la Romexpo, pavilioanele C1 – C5. Acestea sunt datele: peste 200 de expozanţi, 24 de autori și profesioniști ai cărții, invitatul de onoare ai ediției – trioul Germania, Austria și Elveția.

Și acum să revenim la ceea ce vă pregătim noi la ediția de anul acesta a târgului. Sunteți invitați să vă înarmați cu spiritul de aventură și să vă înscrieți la o Vânătoare de comori marca bookblog.ro. Întreaga vânătoare se va desfășura în interiorul târgului sâmbătă, 1 iunie, începând cu ora 15:00.

Vă pregătim „comori” livrești, desigur, dar care să vă solicite imaginația și atenția. Veți căuta imagini, bestseller-uri, texte, poate chiar autori 🙂 . Premiilevor fi tot ce avem noi mai bun: multe cărți și Carduri de Cititor Feroce. Revenim cu detalii despre sarcinile care vă așteaptă, până atunci, mai jos este regulamentul concursului. Ne găsiți la standul bloggerilor !

Programul Bookfest: miercuri, 29 mai, și joi, 30 mai, între orele 10.00 și 20.00, vineri și sâmbătă, între 10.00 și 22.00, iar duminică, de la 10.00 la 20.00. Intrarea publicului este liberă!

Mai multe detalii gasiti pe bookblog.ro

bookfest bookblog

Regulament vânătoare

– Se pot înscrie echipe de 1 sau 2 persoane
– Participanții trebuie să se întoarcă la maxim o oră de la start. Cei care se întorc mai târziu nu vor mai fi luați în considerare pentru premiere.
– Câștigătorii vor fi desemnați în ordinea punctajelor.
– Concurenții trebuie să ajungă la o serie de puncte pe traseu unde să realizeze diverse taskuri – fiecare task (indicii, foto etc) are un punctaj.
– La începerea traseului toți concurenții vor primi o harta care conține locul comorilor
– Vor fi 3 premii: – premiul 1, premiul 2 și un premiu special acordat prin tragere la sorți
– Sistemul de punctare: fiecare task are un punctaj, primul sosit va primi 2 puncte în plus, al doilea sosit va primi un punct în plus. Dacă există mai mulți concurenți cu același punctaj departajarea se va face prin tragere la sorți .

Luați cu voi: ceva de scris și ceva cu care să faceți fotografii (cameră, telefon sau orice alt dispozitiv )

Înscrierile: se pot face pe adresa andreea@bookblog.ro – trimiteti un mail cu titlul Vănătore de comori și spuneți-ne numele – sau la fața locului.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.