Bookblog.ro organizează o Vânătoare de comori la Bookfest

0
Dacă încă n-ați aflat, Bookfest se va desfășura anul acesta între 29 mai – 2 iunie la Romexpo, pavilioanele C1 – C5. Acestea sunt datele: peste 200 de expozanţi, 24 de autori și profesioniști ai cărții, invitatul de onoare ai ediției – trioul Germania, Austria și Elveția.

Și acum să revenim la ceea ce vă pregătim noi la ediția de anul acesta a târgului. Sunteți invitați să vă înarmați cu spiritul de aventură și să vă înscrieți la o Vânătoare de comori marca bookblog.ro. Întreaga vânătoare se va desfășura în interiorul târgului sâmbătă, 1 iunie, începând cu ora 15:00.

Vă pregătim „comori” livrești, desigur, dar care să vă solicite imaginația și atenția. Veți căuta imagini, bestseller-uri, texte, poate chiar autori 🙂 . Premiilevor fi tot ce avem noi mai bun: multe cărți și Carduri de Cititor Feroce. Revenim cu detalii despre sarcinile care vă așteaptă, până atunci, mai jos este regulamentul concursului. Ne găsiți la standul bloggerilor !

Programul Bookfest: miercuri, 29 mai, și joi, 30 mai, între orele 10.00 și 20.00, vineri și sâmbătă, între 10.00 și 22.00, iar duminică, de la 10.00 la 20.00. Intrarea publicului este liberă!

Mai multe detalii gasiti pe bookblog.ro

bookfest bookblog

Regulament vânătoare

– Se pot înscrie echipe de 1 sau 2 persoane
– Participanții trebuie să se întoarcă la maxim o oră de la start. Cei care se întorc mai târziu nu vor mai fi luați în considerare pentru premiere.
– Câștigătorii vor fi desemnați în ordinea punctajelor.
– Concurenții trebuie să ajungă la o serie de puncte pe traseu unde să realizeze diverse taskuri – fiecare task (indicii, foto etc) are un punctaj.
– La începerea traseului toți concurenții vor primi o harta care conține locul comorilor
– Vor fi 3 premii: – premiul 1, premiul 2 și un premiu special acordat prin tragere la sorți
– Sistemul de punctare: fiecare task are un punctaj, primul sosit va primi 2 puncte în plus, al doilea sosit va primi un punct în plus. Dacă există mai mulți concurenți cu același punctaj departajarea se va face prin tragere la sorți .

Luați cu voi: ceva de scris și ceva cu care să faceți fotografii (cameră, telefon sau orice alt dispozitiv )

Înscrierile: se pot face pe adresa andreea@bookblog.ro – trimiteti un mail cu titlul Vănătore de comori și spuneți-ne numele – sau la fața locului.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează