Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BNP Paribas Personal Finance București oferă credite personalizate pentru achiziționarea de biciclete Pegas

0

BNP Paribas Personal Finance SA Paris Sucursala București, prin marca sa comercială Cetelem, anunță un nou parteneriat cu brandul românesc de biciclete Pegas, în cadrul căruia va finanța achiziția produselor comercializate de Atelierele Pegas atât în magazinele fizice Pegas și francizele mărcii, cât și în magazinul virtual.

Pentru clienții interesați de achiziționarea bicicletelor, trotinetelor și longboard-urilor electrice, Cetelem oferă un produs financiar personalizat, conceput exclusiv pentru Atelierele Pegas, ce presupune achitarea bunurilor în maxim 12 rate cu 0% dobândă. Banca are în vedere extinderea perioadei de grație la 60 de luni. Suma minimă finanțată este de 300 RON, iar pragul maxim de creditare atinge 20.000 RON. Datorită investițiilor în digitalizare, timpul de aprobare a unei cereri de finanțare este de 10 minute.

Toate parteneriatele dezvoltate de Cetelem au la bază studii solide despre tendințele pieței și despre specificitățile acesteia. Colaborarea cu Atelierele Pegas este parte integrantă din strategia BNP Paribas Personal Finance și vizează finanțarea produselor prietenoase cu mediul. Oferind împrumuturi personalizate care beneficiază de rate preferențiale ale dobânzii pentru achiziționarea de produse certificate drept produse verzi, intenționăm să ne încurajăm clienții să devină partnerii noștri și să ni se alăture în misiunea noastră de a acționa responsabil față de mediul înconjurător ”, a declarat Bruno Leroux, CEO of BNP Paribas Personal Finance.

Prin parteneriatul cu Cetelem dorim să aducem o nouă viziune asupra transportului. Oamenii deja fac comparații între biciclete, motociclete și mașini atunci când vine vorba de preț, și dorim să le oferim avantajul unei creditări corecte. Totodată, dacă oamenii înteleg că o rată lunară reprezintă singurul cost de transport cu bicicleta, vor realiza că o medie de 50 de lei /lună reprezintă un abonament la mijloacele de transport în comun sau un abonament la sala de sport. Cu Pegas și Cetelem, acum, clienții le pot avea pe amandouă, a adăugat Mihai Chipcia, Director de Vânzări, Atelierele Pegas.


În primă fază, colaborarea a fost dedicată doar magazinelor fizice Pegas, urmând a fi extinsă și în sfera comerțului online. Pentru perioada 2019-2021, oficialii băncii intenționează să extindă limitele mandatului și să înroleze și alți retaileri care comercializează produse Pegas, estimând o creștere de 5% în total portofoliu de retail și un volum al vânzărilor de peste 800.000 RON, generate în urma acestui parteneriat strategic.

Ca mijloc de locomoție, bicicleta – fie aceasta clasică sau electrică – presupune zero impact negativ, fiind cu siguranță un avantaj pentru mediul înconjurător. Conform unor studii recente, 26% dintre români preferă mersul pe bicicletă. Cu toate acestea, deși în 2017 românii au achizitionat biciclete în valoare de 60 de milioane de euro, în țară se vând mai puțin de jumătate dintre cele 900.000 de bicicletele care se produc în teritoriu. Ne dorim ca împreună cu partenerul nostru să creștem acest procentaj și astfel să încurajăm folosirea unor mijloace de deplasare alternative, prietenoase cu mediul”, conchide Bruno Leroux, CEO BNP Paribas Personal Finance.

***

Despre Cetelem – www.cetelem.ro, o marcă comercială BNP Paribas Personal Finance

Începând cu 1 martie 2018, Cetelem IFN SA a devenit – BNP Paribas Personal Finance SA Paris Sucursala București, ca urmare a fuziunii strategice transfrontaliere dintre Cetelem IFN SA și banca mamă franceză BNP Paribas Personal Finance. După finalizarea procesului de fuziune, activitatea comercială din România a continuat sub brandul Cetelem, bine cunoscut publicului de credite de consum din România. Compania continuă să ofere clienților săi servicii de credite de consum în magazin, carduri de creditsub sigla Mastercard, credite auto, credite de nevoi personale și servicii de brokeraj pentru asigurări. În cei peste 14 ani de când este prezentă pe piața românească, compania a servit peste 1,2 milioane de români, oferind peste 1,8 milioane de credite.

Despre BNP Paribas Personal Finance

BNP Paribas Personal Finance SA este liderul pieței creditelor de consum în Europa, prin intermediul activității de acordare a creditelor de consum și credite imobiliare. Deținută în proporție de 100% de banca cu reputatie internationala BNP Paribas SA, BNP Paribas Personal Finance are aproape 17.500 de angajați și operează în peste 30 de țări. Sub mărcile comerciale Cetelem, Findomestic sau AlphaCredit, compania oferă o întreagă gamă de produse de creditare, fie prin punctele de vânzare din magazine și showroom-uri auto, fie direct către consumatori, prin agenții și prin Internet. BNP Paribas Personal Finance are în ofertă și asigurări sau depozite pentru clienții săi din Bulgaria, Franța, Germania și din Italia. BNP Paribas Personal Finance SA a dezvoltat o strategie legată de parteneriatele cu retaileri, magazine online și instituții financiare (bănci și companii de asigurări), bazată pe experiența și know-how-ul acumulate în oferirea de soluții de creditare integrate și adaptate activității și strategiei comerciale a partenerilor. Compania și-a asumat, de asemenea, un rol major în educația financiară a clienților în spiritul împrumutului responsabil. Pentru mai multe detalii, vizitati: www.bnpparibas-pf.com.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.