Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BluParty face cadouri în valoare de 700 RON pentru fiecare copil aniversat!

0

Pentru Prima Oară în București:

BluParty face cadouri în valoare de 700 RON pentru fiecare copil aniversat!

O echipă de organizatori de petreceri aduce o nouă idee de business inedită în București. Petrecerile pentru copii vin acum și cu cadouri gratuite: părinții care organizează petrecerea micuților împreună cu BluParty primesc gratuit „O lună de distracție”  în valoare de 700 RON.

Petreceri pentru copii

Pachetul conține bilete la playground-uri, centre de activități, cursuri și ateliere de învățare și creație care contribuie la dezvoltarea celor mici și care să le umple timpul liber cu activități care mai de care: cursuri de înot și educație acvatică, cursuri de muzică la una din cele mai mari școli de muzică din București, cursuri de dans sau pictură, cursuri de limbi străine și jocuri educative. La sfârșit, copiii pot merge la un tuns și o manichiură care fac parte din cadou.

“Dacă ar încerca toate aceste servicii, părinții ar cheltui 700 RON. O lună de distracție este o idee nouă care îi încurajează pe cei mici să experimenteze cât mai multe activități noi care să îi țină activi. ” spune Mădălina Râpanu, Manager BluParty.

Pentru cei mici, distracția nu se încheie la petrecere. Află cum obții o lună de cadouri pe gratis!

După ce au adus în București cele mai cerute personaje de animație, echipa de organizatori de petreceri BluParty își unește forțele cu nouă retailerii locali pentru a oferi fiecărui copil aniversat o lună de cadouri gratuite în valoare de 700 RON.

Accesul la activități este gratuit timp de o lună după aniversarea sărbătoritului și este oferit la toate evenimentele care includ unul din programele de animație BluParty.

Cel mai mic pachet de animație BluParty prin care părinții pot primi “O lună de Distracție” costă 179 RON și include o oră de jocuri, modelare de baloane și face painting cu un animator.

Partenerii care oferă cadourile sunt Baby Spa, Boem Club, Golf Planet, Grand Play Baneasa, Gymboland AFI Mall si Promenada, Ikedoo, Kaigo si Smart Play și sunt updatați în permanență pe: http://www.bluparty.ro/o-luna-de-distractie-543

Cum s-a născut ideea de a crea O lună de distracție?

“Copiii sunt o parte vitală pentru multe afaceri locale, care au potențial mare de creștere. Cu puțină inspirație s-a născut “O lună de distracție” un proiect prin care vrem să aducem părinții în cât mai multe locuri interesante pentru copiii lor.”

Conceptul este simplu, dar de impact și atrage un număr din ce în ce mai mare de adepți.

“Ca specialiști în industria serviciilor pentru copii, ne-am parteneriat doar cu cei mai buni din industrie. Un asemenea produs nu exista înainte pe piața noastră.

Companiile nu lucrează destul împreună pentru a oferi consumatorilor servicii unice.”

Echipa BluParty plănuiește să strângă din ce în ce mai mulți retaileri pentru a oferi cât mai multe servicii gratuite părinților.

Astfel de petreceri sunt mereu în ținta părinților vedetă. Andreea Marin, Adriana Bahmuțeanu și Cătălina Gramă (JoJo) sunt doar câteva dintre vedetele care au organizat astfel de petreceri pentru proprii copii.

Cele mai cerute personaje sunt Prințesa Elsa și sora sa Anna din filmul de animație Frozen, dar și super eroii: Spider Man, Batman, Super Man, Darth Vader, Iron Man și Țestoasele Ninja.

Părinții au de ales dintr-o listă de peste 60 de animatori și personaje pentru copii aduși la viața de o echipă de actori profesioniști.

Indiferent de ocazie, aniversarea zilei de naștere, sărbătorirea unui succes la școală sau pur și simplu o mică surpriză din partea părinților, echipa BluParty îi ajută pe părinți să le ofere copiilor cele mai frumoase amintiri.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.