Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bloggle: Take it from here

0

ASER (Asociaţia Studenţilor Economişti din România) vine cu primul proiect care îți oferă o experiență practică și completă de învățare a bloggingului. Bloggle se află la prima lui ediție, care urmărește să reunească studenți creativi și cu o pasiune pentru un anumit domeniu, cu scopul de a-i învăța cum să scrie și să iși dezvolte propriul blog pe tema respectivă.

afis

Bloggle debutează pe 8 aprilie, cu evenimentul “Bloggle: take it fom here!”, fiind structurat în 3 părți: conferință, panel și 3 workshopuri în paralel.

La conferință, vom asculta 5 dintre cei mai influenți bloggeri ai momentului:
• Răzvan Pascu – Owner at razvanpascu.ro
• Ariel Constantinof – Owner at arielu.ro
• Denisa Luntraru – Owner at dailydreamdecor.com & fashioninmyeyes.com
• Gabriela Atanasov – CEO & Founder at sweetpaprika.ro
• Alexandru Ciuca – Owner at hoinaru.ro

La Panel, vom participa la un debate pe tema “The past, the present and the future of blogging”, în cadrul căruia vom descoperi ce presupune această industrie, care a fost evoluția și care sunt noile trenduri, alături de:
• Alexandru Negrea – Owner at alexandrunegrea.ro & marketing20.ro
• Costin Cocioabă – Owner at refresh.ro & costin.ro
• Cristina Băzăvan – Owner at bazavan.roî

În cadrul celor 3 workshopuri ce se vor desfășura în paralel, studenții participanți vor afla tips & tricks, pe care le pot pune în practică în viitoarea lor carieră în domeniul bloggingului:
• „How To: Become You”- AVON – personal branding în online
• „How To: Reaching The Perfect Audience”- AVON
• „How To: Make it worth it” – Cristian Florea

Întregul eveniment se va desfășura în intervalul 10:30 – 18:00, la Hotel Sheraton (Sala Iridium) și va fi moderat de către Florin Frățilă (10Lucruri.ro), care are cu siguranță mai mult de 10 lucruri de spus despre acest eveniment.

În urma înscrierilor, cei mai motivați studenți vor avea șansa de a participa la cele 2 săptămâni de învațare a bloggingului.

Etapa a II-a a proiectului, denumită “Blog’s anatomy”, are scopul de a le oferi participanților o experiență completă de învățare a noțiunilor teoretice ce stau la baza deschiderii unui blog. Etapa se va desfașura în perioada 13 – 21 aprilie și pregătește participanților 5 traininguri interactive:
• Scriere de articole – Cristina Băzăvan – Owner at bazavan.ro
• Estetica unui Blog – Denisa Luntraru – Owner at dailydreamdecor.com & fashioninmyeyes.com
• Editare Foto/Video – Dragos Asaftei – Owner at dragosasaftei.ro/ blogdefotografie.ro
• SEO & promovare – Dragos Smeu – Owner at smeu.ro/ Performance Manager @ Kubis Interactive
• Gândire creativă – Sergiu Bica – Copywritter & Graphic designer

În etapa a III-a a proiectului, “I believe I can blog”, care va avea loc în weekendul 23-24 aprilie, participanții se întâlnesc la un ,,maraton de scris”, unde iși exersează abilitățile învățate, primesc feedback pe ceea ce scriu și vor participa la diferite provocări.

Evenimentul de încheiere, “I know I can blog”, își propune să găsească cei mai pasionați participanți, care vor beneficia de un shadowing day în departmentul de PR al partenerului nostru, AVON.

Dacă te-am făcut curios și ești gata să accepți provocarea noastră, completează formularul de înscriere de pe www.bloggle.aser.ro, până vineri, 8 aprilie, și fii gata să faci primii pași în blogosferă!

Despre Asociaţia Studenţilor Economişti din România – ASER

ASER este un ONG studenţesc înfiinţat acum 18 ani prin pasiunea unor tineri care şi-au dorit să investească în educaţie, în creativitate, în studenţi excepţionali. Astăzi, ASER continuă cu profesionalism şi entuziasm tradiţia, facilitând accesul studenţilor la medii de învăţare şi oportunităţi de creştere a competenţelor profesionale, pentru a aduce un plus de valoare mediului economic românesc.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.