BLOG ON la Amfiteatrul Deschis!

0

De la Lumebuna citire avem următoarea ştire toată lumea ca să ştie! 🙂

„A fost odata ca niciodata… nu o printesa, ci… o idee! Si aceasta idee s-a fãcut blog nu dupa ce s-a dat de trei ori peste cap, ci prin minunea unui clic! Si crestea blogul nostru intr-un an cat altele in 10! Si a crescut mare-mare si apoi a facut bloguri mai mici. Si blogurile cele mici au fãcut alte bloguri mai mici…si asa a aparut blogosfera!!
Te invitam sa dai si tu (b)log on la aceasta noua dimensiune alaturi de Amfiteatrul Deschis Team Work! Vino joi (14 mai), vineri (15 mai) si sambata (16 mai) de la ora 18:30 la Orange concept store sa descalcim itele acestei povesti miraculoase!
  • Joi, 14 mai, Andrei Rosca o sa abordeze enigma din prisma bookblog.ro si o sa ne explice daca este sau nu cultura un ingredient miraculos al virtualului.
  • Vineri, 15 mai, Mihail Musat o sã ne spuna cat de buna e lumebuna.ro, fie ea virtuala sau reala.
  • Sambata, 16 mai, Adrian Ciubotaru(.ro) și Iren (mintea-de-ceai. blogspot. com) vor infrunta marea dilema: real(personal) vs. virtual.

Intrarea este libera.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează