Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Block party

0

160228_Block_Party afis (2)Pe 12 martie, de la ora 18, în mansarda din Traian 107 sărbătorim sosirea primăverii, înflorirea ghio… Fuck it! incubator107, mai indrăzneț și mai avangardist ca niciodată ne adună în mansarda incubator107 la un… Block Party.

Vino cu căștile sau bombax-ul din dotare, îmbracă-te conform decadei muzicale preferate și lasă la intrare un bacșiș de 20 lei.

Pe 12 martie, de la ora 18, în mansarda din Traian 107 sărbătorim sosirea primăverii, înflorirea ghio… Fuck it! incubator107, mai indrăzneț și mai avangardist ca niciodată ne adună în mansarda incubator107 la un… Block Party.

Vino cu căștile sau bombax-ul din dotare, îmbracă-te conform decadei muzicale preferate și lasă la intrare un bacșiș de 20 lei.

O petrecere urbană de mare stil nu poate să înceapă decât cu artă stradală. Ne adunăm în curte și ne demonstrăm măiestria în graffiti pregătindu-ne de silent party. Surprizele se țin lanț, căci ne așteaptă o mega tombolă câștigătoare. Amețiți de câștig, facem atmosferă pe muzica mixată de DJ Rammon și urmărim vizualuri marca Dan Basu. Spre miez de noapte punem un playlist în stil incubatoricesc și petrecem cu umor și street-dance atât cât ne-or ține picioarele.

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.