Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BLOC. UNBLOCK. Înscrieri deschise la Atelierele de resuscitat scara blocului

0

Asociația Designers, Thinkers, Makers lansează o invitație de participare la o ședință de bloc generală. Pe ordinea de zi: amenajarea spațiilor commune și a intrării în bloc. Workshop-ul se adresează tuturor locatarilor cu spirit de inițiativă și în mod special celor care au o funcție în asociațiile de proprietari. Schimbăm orașul scară cu scară.

Pe 24, 25 și 26 octombrie, de la ora 19:00, la spațiul comunitar „La Firul Ierbii”, Splaiul Unirii nr. 160, cu intrare din str. Abatorului (la 10 minute de metrou Timpuri Noi sau Mihai Bravu), vor avea loc trei sesiuni de informare susținute de arhitecta Alexandra Mihailciuc. Participanții vor afla care sunt pașii de făcut pentru reamenajarea spațiilor comune, ce intervenții mici aduc schimbări mari, de ce este important să fie implicat un arhitect în procesul de reamenajare a unei scări de bloc, care sunt costurile, care sunt materialele, dar mai ales care sunt dificultățile unui astfel de proiect și cum pot fi ele depășite.

Arhitecta Alexandra Mihailciuc este coordonatorul proiectului pilot de amenajare a unei scări de bloc și va împărtăși în cadrul Atelierului de resuscitat scara blocului, toate informațiile care au contribuit la succesul proiectului și avantajele de care se bucură comunitatea.

Înscrierile la atelierul de resuscitat scara blocului se fac la andrei@asociatiadtm.ro, cu subiectul BLOC. Intrarea este liberă și limitată doar de numărul de locuri disponibile. În mesaj specificați data în care doriți să participați (24,25 sau 26 octombrie), Nume și Prenume, Telefon. Opțional vârsta și profesia.

Informațiile despre Atelierele de resuscitat scara blocului pot fi accesate si pe facebook:

https://www.facebook.com/events/1079859168855161/

Haideți să schimbăm împreună orașul scară cu scară!

Proiectul BLOC.UNBLOCK este organizat de Asociația Designers, Thinkers, Makers și finanțat de Asociația Fondului Adminstrația Fondului Cultural Național.

Despre Asociația Designers, Thinkers, Makers

Asociația Designers, Thinkers, Makers a fost înființată pentru a sprijini design-ul românesc, iar design-ul a fost doar un pretext pentru a veni în folosul celor din jur. Misiunea asociației este de a contribui la îmbunătățirea calității vieții, având ca pârghii arhitectura și design-ul.

Concret căutăm metode prin care universul diafan al formelor frumoase poate produce efecte însemnate în parcursul evolutiv al oamenilor, fie ei profesioniști ai domeniului sau beneficiari.

asociatiadtm.ro/

www.facebook.com/designersthinkersmakers/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.