BizCamp.ro, 7-8 mai 2009

0
Campus de business pentru studenţi şi tineri profesionişti. La Bucureşti. Acum, adică mâine şi poimâine, 7-8 mai 2009. Sesiuni fără stresiuni! Învăţăminte, tabără, business şi puţin fun. Puţin mai mult oare? Online pe BizCamp pentru detalii. Mai jos sunt câteva informaţii – pe scurt – despre eveniment! Baftă în sesiune! 🙂

„BizCampus lanseaza inca un eveniment sub forma unei serii de conferinte organizate sub pretextul unei tabere de business: „BizCamp – Tabara de business pentru studenti. De la inspiratie la aspiratii”. Pentru ca este momentul sa invatam si sa crestem, este momentul ideal sa pregatim viitorul care ne asteapta cu forme noi. Intra acum pe http://www.bizcamp.ro/, citeste programul complet, alege-ti sesiunile care ti se potrivesc si inscrie-te pe loc. Daca te inscrii online, ai asigurata participarea gratuita la eveniment. Ai de ales intre conferinte deschise, sesiuni de lucru interactive, traininguri, jocuri de strategie si seminarii.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează