Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BIROUL FNT DIN PASAJUL UNIVERSITĂŢII

0

Începând din 25 iulie şi până în 8 octombrie 2016 (când se va deschide oficial PASAJUL FNT), în cadrul punctului de ghidaj turistic al municipiului Bucureşti din pasajul de la Metrou-Universitate, va funcţiona Biroul de informare FNT.

Realizat cu sprijinul Direcţiei Cultură, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti şi deschis de luni până vineri între orele 9.00 – 17.00, Biroul va fi punctul de întâlnire al Festivalului cu publicul.

Pasajul FNT 2016 - foto Lucian Muntean _4113

Aici vă aşteaptă zilnic domnul Paul Vasiliu, o gazdă plină de famec şi cu tolba plină de lucruri pe care e bine să le aflaţi.

Aici veţi putea citi nume de mari artişti de pe afişele spectacolelor, veţi primi primul număr al Jurnalului FNT care vine cu detalii despre selecţia naţională, despre spectacolele din străinătate, dar şi despre expoziţiile din Festival.

Tot aici puteţi să vizionaţi materialele video de prezentare ale spectacolelor, puteţi completa chestionarul FNT, puteţi afla detalii despre rezervarea şi vânzarea biletelor prin platforma online Mystage.

În cadrul cochetului Birou FNT este amenajat si un mic studio – un spaţiu de lucru, de fapt, al Festivalului – pentru interviuri, materiale video sau fotografii cu artiştii din Festival. Aşa încât e posibil să aveţi aici surpriza unor întâlniri neaşteptate !

Vă aşteptăm să vă număraţi printre cei care vizitează Biroul, precum şi printre cei care se vor bucura de spectacolele din cadrul Festivalului!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.