BiotopArt Bucharest – artă contemporană pentru biodiversitate

0

Va invităm sâmbătă, 11 noiembrie 2017, la ora 11:00, în Parcul Natural Văcărești pentru a explora împreună aria protejată și a descoperi obiectele din parc create de artiștii implicați în proiectul BiotopArt Bucharest. Printre aceste obiecte se număra “hoteluri de insecte” din ceramică arsă și lemn, cuiburi artificiale și hrănitori pentru speciile de paseriforme care cuibăresc sau care iernează în zonă și hibernacule sau zone de înnoptare pentru amfibieni și reptile.

Sursa: Facebook aici.


Locul de întâlnire este Splaiul Unirii 168, în proximitatea complexului rezidențial Asmita Gardens.

BiotopArt Bucharest este un proiect finanțat în cadrul Programului Cultural ”București Oraș participativ” de către Primăria Municipiului București prin Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti – ARCUB.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.