Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bind me up – Eveniment caritabil @Eventarity / 24 Februarie 2015

0

Vrei sa te distrezi de Dragobete si nu stii cum? Nu conteaza ca esti singur sau ca ai deja pereche.

Eventarity îți aduce un party de proporții, marți, 24 Februarie 2015, în club Maraboo (in centrul vechi din Bucuresti, Str. Blanari, nr.12) într-o ambianță elegantă, potrivită tematicii noastre.

Vă propunem o petrecere tematică în care vă puteți distra timp de o noapte, puteți câștiga și, în același timp, puteți ajuta. Scopul caritabil al acestui eveniment constă în ajutorul pe care i-l vom oferi Kassandrei Rotariu, fetița ce a fost maltratată de bunica sa încă din primul an de viață. Aceasta are nevoie de o sumă ce depășește 100.000€ pentru următoarea operație, sumă la care vom contribui și noi cu o parte în urma acestui eveniment. Detaliile le puteți găsi pe http://iosif-rotariu.blogspot.ro/

Veți avea ocazia să participați la un concurs care presupune diverse activități si obstacole ce vor ajuta la formarea unui cuplu. Echipa care se descurcă cel mai bine, câștigă PREMIUL CEL MARE , și anume o excursie la Predeal 2 nopți, Hotel 4* Rozmarin, cazare și masă inclusă.

Atât echipa câștigătoare, cât și ceilalți participanți vor pleca cu amintiri frumoase și cu premii oferite de sponsorii noștri. Așadar, nu ezita să ni te alături și să descoperi surprizele pe care le mai avem pregătite pentru tine !

Entrance fee: 25RON iar în seara evenimentului 30RON

Facebook event

Bind me up bd

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.