Bind me up – Eveniment caritabil @Eventarity / 24 Februarie 2015

0

Vrei sa te distrezi de Dragobete si nu stii cum? Nu conteaza ca esti singur sau ca ai deja pereche.

Eventarity îți aduce un party de proporții, marți, 24 Februarie 2015, în club Maraboo (in centrul vechi din Bucuresti, Str. Blanari, nr.12) într-o ambianță elegantă, potrivită tematicii noastre.

Vă propunem o petrecere tematică în care vă puteți distra timp de o noapte, puteți câștiga și, în același timp, puteți ajuta. Scopul caritabil al acestui eveniment constă în ajutorul pe care i-l vom oferi Kassandrei Rotariu, fetița ce a fost maltratată de bunica sa încă din primul an de viață. Aceasta are nevoie de o sumă ce depășește 100.000€ pentru următoarea operație, sumă la care vom contribui și noi cu o parte în urma acestui eveniment. Detaliile le puteți găsi pe http://iosif-rotariu.blogspot.ro/

Veți avea ocazia să participați la un concurs care presupune diverse activități si obstacole ce vor ajuta la formarea unui cuplu. Echipa care se descurcă cel mai bine, câștigă PREMIUL CEL MARE , și anume o excursie la Predeal 2 nopți, Hotel 4* Rozmarin, cazare și masă inclusă.

Atât echipa câștigătoare, cât și ceilalți participanți vor pleca cu amintiri frumoase și cu premii oferite de sponsorii noștri. Așadar, nu ezita să ni te alături și să descoperi surprizele pe care le mai avem pregătite pentru tine !

Entrance fee: 25RON iar în seara evenimentului 30RON

Facebook event

Bind me up bd

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează