Bikewalk nocturn / Bucuresti 11 iunie 2010

1

Bikewalk ne invita la o plimbare nocturna cu bicicletele in 11 iunie in Bucuresti!

Cu ocazia “Nopţii Galeriilor” şi a prietenilor de la “Paşi către viaţă” ce vor strânge bani pentru spitalul Marie Curie fix în seara de 11 iunie, noi vom ieşi la o pedalare urbană.

Traseul este următorul: Parcul Grădina Icoanei (unde vedeţi mai mulţi biciclişti, acolo suntem noi…) » Bulevardul Dacia » Piaţa Romană » Piaţă Victoriei » Gara de Nord » Cotroceni » Splaiul Independenţei » Piaţă Unirii » Universitate.

Vom face o urcare pe trotuar în zona Universitate să ne facem două poze şi să ne urăm o seară bună în continuare.
Ne vedem la ora 23:30 în Parcul Grădina Icoanei astfel încât să plecăm la ora 12:00 la drum.

Vă rog: Să aveţi stopuri la voi. Măcar stopuri. Cine are şi veste reflectorizante, faruri, girofaruri, lanterne … poate să le aducă şi pe alea.

via bikewalk.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează