Bikewalk la Bucuresti / azi 4 septembrie 2010 la ora 18:00

0

Bikewalk te cheama la o noua plimbare cu bicicletele azi, 4 septembrie 2010 la Bucuresti. Intalnirea este la Parcul Tineretului la ora 18:00.

Asa cum spun chiar organizatorii, aceasta editie se doreste sa fie una VESELA. „Să salutăm cu căldură absolut toţi cetăţenii de pe margine (chit că ne plac, chit că nu). Şi pe deasupra… vă propun să nu staţi în marş cu persoanele pe care le ştiţi… ci să vă distanţaţi şi să cunoaşteţi biciclişti noi. Faceţi cunoştinţă cu măc…ar 3 oameni. O să fie un ultim BikeWalk oficial cu multă – multă – multă energie!”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează