BikeWalk caritabil in Bucuresti, 4 iulie 2010

0

BikeWalk caritabil in Bucuresti, 4 iulie 2010

Intalnirea este duminică, 4 iulie la ora 20:30 pe iarba din parcul Izvor. La ora 21:00 se pleacă la drum pe traseul Unirii » Universitate » Romană » Calea Victoriei » Izvor.

De ce este caritabila aceasta plimbare cu bicicletele?
„Pentru prima dată ne vom plimba şi vom încerca să şi ajutăm pe cineva. De data asta avem un BikeWalk caritabil pentru Alex Tache, un băiat de 19 ani obligat de către proprii săi genunchi să stea într-un scaun cu rotile. Soluţia este tocmai o bicicletă specială! De ce are nevoie Alex de ajutor? Pentru că această bicicletă costă 3000 de euro. ”
Află povestea lui mai în detaliu la acest link. La intalnirea din parcul Izvor cine vrea poate să doneze bani pentru Alex.

Via bikewalk.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează