BIEFF 2014 Warm-Up @ Control Club: „It Can Be Fun to Grow Up!”

0

BIEFF 2014 Warm-Up: „It Can Be Fun to Grow Up!” / marți, 11 noiembrie, ora 20, Control Club

Festivalul Internațional de Film Experimental București BIEFF vine la Control Club marți, pe 11 noiembrie, de la ora 20:00, cu o serie de scurtmetraje deopotrivă comice și nostalgice despre copilărie, adolescență, maturizare și maturitate. În ritmuri de dans, pe rime de hip-hop dar și cu efecte vizuale care ne taie respirația, filmele redau emoțiile cele mai intense: de la iluminarea primelor experiențe erotice până la jocurile de putere ale maturității -IT CAN BE FUN TO GROW UP!

Intrare liberă!

În program:

A Story for the Modlins (de Sergio Oksman; Spania, 2012, 26′)

Olympia I & II (de Gabriel Abrantes & Katie Widloski; Portugalia, 2008, 9′)

Tango Finlandia (de Hannu Lajunen & Tomi Riionheimo; Finlanda, 2007, 6′)

The Man That Got Away (de Trevor Anderson; Canada, 2012, 25′)

The Mirror (de Ramon & Pedro; Elveția, 2010, 6′)

The Woman (de Ondřej Fleislebr; Cehia, 2011, 10′)

Wild Haggis (de João Nicolau; Portugalia / Franța, 2013, 20′)

unnamed

Festivalul Internațional de Film Experimental București BIEFF este dedicat experimentului în cinema şi artă vizuală. BIEFF este primul eveniment din România pentru filmul de avangardă, o inițiativă necomercială cu orientare educațională, care are ca scop promovarea creaţiilor inovatoare și a unor artişti cu viziuni profund personale asupra realităţii contemporane, care explorează cu îndrăzneală limitele limbajului cinematografic. Un cinema al libertăţii totale de creaţie, un cinema fără compromisuri.

Cea de-a 5-a ediție BIEFF va avea loc între 10 și 14 decembrie 2014, la CinemaPRO și Cinema Elvira Popescu. BIEFF a fost inițiat în 2010 și se bucură de sprijinul uneia dintre cele mai marcante voci ale scenei filmului contemporan: Peter Greenaway, președintele onorific al festivalului. Anul acesta, BIEFF va aduce la București selecții exclusive de filme multi-premiate, în programe tematice spaciale ca: Urban Ghosts, Family Ties, Dance Cinema, Recycled Cinema, Politics and Meta-Cinema, The Female Gaze.

Cea de-a 5-a ediție a Festivalului Internațional de Film Experimental București BIEFF va avea loc în perioada 10-14 decembrie 2014, la CinemaPRO și Cinema Elvira Popescu.

BIEFF este susţinut de Centrul Național al Cinematografiei, Institutul Cultural Român, Universitatea Națională de Arte, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică, Le Fresnoy – Studio National des Arts Contemporains, Forumul Cultural Austriac, Goethe-Institut, Institutul Francez, Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est al Fundației Konrad Adenauer, German Films, Swiss Films.

Parteneri media: 121.ro, AaRC.ro, Asociația Paspartu, B365.ro, CalendarEvenimente.ro, Carturesti.ro, CineFan.ro, CinemaRx.ro, Designist.ro, DorDeDuca.ro, FilmReporter.ro, GingerGroup.ro, iFestival.ro, IQads.ro, LaPunkt.ro, LiterNet.ro, OrasulM.eu, PostModern.ro, Revista Arte & Meserii, RomaniaPozitiva.ro, societatesicultura.ro, Studentie.ro, Sub25.ro, TOTB.ro, Urban Things Romania, VinSiEu.ro, WeART.ro, Ziarul Metropolis.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează