BIEFF 2014 Warm-Up @ Control Club: „It Can Be Fun to Grow Up!”

0

BIEFF 2014 Warm-Up: „It Can Be Fun to Grow Up!” / marți, 11 noiembrie, ora 20, Control Club

Festivalul Internațional de Film Experimental București BIEFF vine la Control Club marți, pe 11 noiembrie, de la ora 20:00, cu o serie de scurtmetraje deopotrivă comice și nostalgice despre copilărie, adolescență, maturizare și maturitate. În ritmuri de dans, pe rime de hip-hop dar și cu efecte vizuale care ne taie respirația, filmele redau emoțiile cele mai intense: de la iluminarea primelor experiențe erotice până la jocurile de putere ale maturității -IT CAN BE FUN TO GROW UP!

Intrare liberă!

În program:

A Story for the Modlins (de Sergio Oksman; Spania, 2012, 26′)

Olympia I & II (de Gabriel Abrantes & Katie Widloski; Portugalia, 2008, 9′)

Tango Finlandia (de Hannu Lajunen & Tomi Riionheimo; Finlanda, 2007, 6′)

The Man That Got Away (de Trevor Anderson; Canada, 2012, 25′)

The Mirror (de Ramon & Pedro; Elveția, 2010, 6′)

The Woman (de Ondřej Fleislebr; Cehia, 2011, 10′)

Wild Haggis (de João Nicolau; Portugalia / Franța, 2013, 20′)

unnamed

Festivalul Internațional de Film Experimental București BIEFF este dedicat experimentului în cinema şi artă vizuală. BIEFF este primul eveniment din România pentru filmul de avangardă, o inițiativă necomercială cu orientare educațională, care are ca scop promovarea creaţiilor inovatoare și a unor artişti cu viziuni profund personale asupra realităţii contemporane, care explorează cu îndrăzneală limitele limbajului cinematografic. Un cinema al libertăţii totale de creaţie, un cinema fără compromisuri.

Cea de-a 5-a ediție BIEFF va avea loc între 10 și 14 decembrie 2014, la CinemaPRO și Cinema Elvira Popescu. BIEFF a fost inițiat în 2010 și se bucură de sprijinul uneia dintre cele mai marcante voci ale scenei filmului contemporan: Peter Greenaway, președintele onorific al festivalului. Anul acesta, BIEFF va aduce la București selecții exclusive de filme multi-premiate, în programe tematice spaciale ca: Urban Ghosts, Family Ties, Dance Cinema, Recycled Cinema, Politics and Meta-Cinema, The Female Gaze.

Cea de-a 5-a ediție a Festivalului Internațional de Film Experimental București BIEFF va avea loc în perioada 10-14 decembrie 2014, la CinemaPRO și Cinema Elvira Popescu.

BIEFF este susţinut de Centrul Național al Cinematografiei, Institutul Cultural Român, Universitatea Națională de Arte, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică, Le Fresnoy – Studio National des Arts Contemporains, Forumul Cultural Austriac, Goethe-Institut, Institutul Francez, Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est al Fundației Konrad Adenauer, German Films, Swiss Films.

Parteneri media: 121.ro, AaRC.ro, Asociația Paspartu, B365.ro, CalendarEvenimente.ro, Carturesti.ro, CineFan.ro, CinemaRx.ro, Designist.ro, DorDeDuca.ro, FilmReporter.ro, GingerGroup.ro, iFestival.ro, IQads.ro, LaPunkt.ro, LiterNet.ro, OrasulM.eu, PostModern.ro, Revista Arte & Meserii, RomaniaPozitiva.ro, societatesicultura.ro, Studentie.ro, Sub25.ro, TOTB.ro, Urban Things Romania, VinSiEu.ro, WeART.ro, Ziarul Metropolis.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.