Bicla.ro, cel mai rapid start de activitate in noul an!

1

Pe 1 ianuarie (!) s-a si iesit la un fel de Plugusor biciclist, in sunet de sonerii de biciclete si urari de “La multi ani!” aruncate trecatorilor de pe trotuare, zambitori la vederea roiului de biciclisti pusi pe fapte mari, si in saluturile claxonate ale catorva amici (mai putin norocosi) ai participantilor la tura, aflati la volanul masinilor personale, pe langa care grupul de biciclisti a trecut, pe traseu.

Dupa toate aparentele, inspiratul organizator, George Hari Popescu, si el surprins sa gaseasca de 1 ianuarie atata entuziasm si dor de pedalat la oamenii cu care merge deja, de atata timp, in turele organizate prin Bucuresti.

S-au prezentat la apel, in prima zi a anului, la doar cateva ore dupa Revelion, 35 de oameni de toate varstele, fete si baieti, pentru prima oara la plimbare alaturi de George, sau obisnuiti ai turelor organizate sau promovate de Bicla.ro.

Incalzirea, prezentarile si strangerile de maini au inceput la paharul de vin fiert cu turta dulce oferite de organizatori participantilor la punctul de pornire de la “Km zero”, si s-au incheiat dupa plimbare, in jurul unei lungi mese, in centrul vechi, unde s-au spus povesti si s-au schimbat sfaturi, s-au facut planuri si glume, si foarte multe urari sarbatoritului care isi aniversa ziua de nastere chiar pe 1 ianuarie.

Semne bune anul are pentru Bicla.ro, fara indoiala.

foto: la primele doua fotografii autorul este George Manea, iar la fotografia de „grup” autorul este George Hari Popescu.


Despre autor

avatar