Biciclete gratuite si in Herastrau!

0

LATER EDIT: MARTIE 2011: Biciclete gratuite si in 2011 in Bucuresti, Cluj, Brasov, Iasi si Constanta! Programul ”I Love Velo” de bike-sharing gratuit

Încă un centru de bike-sharing în Bucureşti!  Asociaţia Green Revolution împreună cu Primăria Sectorului 1 au deschis un nou centru de bike-sharing în parcul Herăstrău!

Tot in parcul Herastrau s-a inaugbike-sharing-green-revolutionurat de curând o nouă pistă de biciclete construită de compania Petrom ca urmare a participării bucureştenilor la Crosului Petrom. Conform declaraţiilor companiei, Petrom a promis construcţia a câte unui metru de pistă de biciclete pentru fiecare participant la Cros. Anul acesta, pista va fi executată de Primăria Capitalei, în baza unui protocol de colaborare realizat între instituţie şi Petrom.

„75 de biciclete sunt la dispozitia bucurestenilor incepand de luni in parcul Herastrau pentru o plimbare gratuita. Asociatia Green Revolution impreuna cu Primaria Sectorului 1 au deschis un nou centru de bike-sharing in Herastrau, la o luna de la deschiderea celui din parcul Kiseleff. Echipa Green Revolution va asteapta la centrul La Pedale de langa Teatrul de Papusi din Parcul Herastrau, accesul facandu-se pe la intrarea Charles de Gaulle.” anunţă Green-Report.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează