Biciclete gratuite si in Herastrau!

5

LATER EDIT: MARTIE 2011: Biciclete gratuite si in 2011 in Bucuresti, Cluj, Brasov, Iasi si Constanta! Programul ”I Love Velo” de bike-sharing gratuit

Încă un centru de bike-sharing în Bucureşti!  Asociaţia Green Revolution împreună cu Primăria Sectorului 1 au deschis un nou centru de bike-sharing în parcul Herăstrău.
Tot in parcul Herastrau s-a inaugurat de curând o nouă pistă de biciclete construită de compania Petrom ca urmare a participării bucureştenilor la Crosului Petrom. Conform declaraţiilor companiei, Petrom a promis construcţia a câte unui metru de pistă de biciclete pentru fiecare participant la Cros. Anul acesta, pista va fi executată de Primăria Capitalei, în baza unui protocol de colaborare realizat între instituţie şi Petrom.

bike-sharing-green-revolution„75 de biciclete sunt la dispozitia bucurestenilor incepand de luni in parcul Herastrau pentru o plimbare gratuita. Asociatia Green Revolution impreuna cu Primaria Sectorului 1 au deschis un nou centru de bike-sharing in Herastrau, la o luna de la deschiderea celui din parcul Kiseleff. Echipa Green Revolution va asteapta la centrul La Pedale de langa Teatrul de Papusi din Parcul Herastrau, accesul facandu-se pe la intrarea Charles de Gaulle.” anunţă Green-Report.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

5 comentarii

  1. avatar

    Felicitări pentru aceia care au iniţiat această campanie PRO-biciclete! Am fost de curând cu alţi 2 prieteni de-ai mei şi ne-am plimbat în voie vreo 2 ore cu bicicletele. Mi se pare ceva superb că cineva a pus la dispoziţie biciclete gratuite… Mi-am cumpărat şi eu prin aprilie o bicicletă şi mi-a fost furată. De-atunci m-am dezamăgit de tot cu bicicletele, deşi eram şi încă mai sunt un susţinător al mersului pe bicicletă: sport, aglomeraţie minimă, rapiditate.

  2. Pingback: 250 de biciclete inchiriate gratuit in Bucuresti | RomaniaPozitiva

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.