Bicicleta Orange merge bine la intalniri!

0

Angajatii Orange pot merge la intalniri cu bicicleta! Vrei sa mergi la intalniri de business cu bicicleta? Daca esti angajat Orange in Bucuresti acest lucru este posibil!

Orange, in colaborare cu Asociatia Green Revolution, a lansat recent proiectul “Bicilete cu cravata”. Prin intermediul lui, compania le ofera angajatilor sai posibilitatea de a inchiria gratuit biciclete, pentru a merge la intalniri, pentru a se plimba, sau pentru a se deplasa acasa.

Sediul central de pe strada Lascar Catargiu a fost primul pe care Orange l-a dotat cu rasteluri si biciclete. Pana in prezent, aproximativ 200 de angajati au folosit cele 15 biciclete din fata cladirii.

Mai multe informatii pe responsabilitatesociala.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează