Beyond Youth Potential lanseaza Train & Go – Mind your own business

0

BYP (Beyond Youth Potential) organizează proiectul Train & Go – Mind your own business, în București, între 25 și 27 februarie 2011. Scopul evenimentului este de a oferi tinerilor toate informațiile necesare pentru a începe propria afacere.

Cei 28 de participanți vor avea ocazia să își dezvolte abilitățile de muncă în echipă și de relaționare cu ceilalți. În plus, vor afla care sunt pașii de urmat în lansarea unei afaceri și vor dispune de mijloacele necesare pentru a pune în practică ceea ce au învățat.

Pe parcursul proiectului, tinerii trebuie să creeze propriile lor produse și să obțină profit prin vânzarea acestora.

Proiectul Train & Go – Mind your own business se va desfășura pe o perioadă de trei zile. În prima zi, participanții își vor forma echipele și vor alege produsul pe care îl vor realiza. De asemenea, ei vor primi bugetul pentru achiziționarea materialelor de care au nevoie în realizarea produsului final.

În cea de-a doua zi, echipele vor fabrica obiectele și vor stabili prețul, modalitățile de promovare și de comercializare ale acestora. În plus, participanții își vor promova produsele prin diferite metode, de la distribuirea de flyere și până la postări pe Facebook sau pe Twitter.

În ultima zi a proiectului, tinerii vor participa la un training despre vânzări și vor comercializa obiectele confecționate. Tot atunci, ei vor calcula profitul și vor hotărî în ce proiect BYP doresc să investească suma de bani câștigată. Proiectul se va încheia odată cu anunțarea și premierea câștigătorilor.

BYP este o organizație nonprofit, fondată în august 2007, la iniţiativa unor tineri dornici de a se implica în activităţile de voluntariat. Obiectivele organizaţiei sunt dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor, precum și facilitarea accesului acestora în domenii ca managementul de proiect sau resursele umane. BYP îşi propune să participe la instruirea tinerilor, în concordanţă cu actualele cerinţe ale pieţei, ajutându-i astfel să îşi descopere potenţialul.

Pentru mai multe informaţii, consultaţi site-ul proiectului: http://tg.bypteam.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează