Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BERNARD HILLER, profesorul starurilor de la Hollywood, va susține în premieră un masterclass în România

0

El va avea un curs intensiv de 3 zile în București, la Hotel Athénée Palace Hilton, în zilele de 26, 27 și 28 noiembrie 2017.

Bernard Hiller, profesor și coach de actorie la Hollywood, se va afla pentru prima oară în România în perioada 24 – 29 noiembrie 2017. El este recomandat la nivel internațional de nume sonore precum Leonardo DiCaprio, Al Pacino, Samuel L. Jackson, Cameron Diaz, Bruce Dern și Lionel Richie.

Bernard Hiller vine la București la invitația Let It Go Acting Studio și va susține un masterclass de 3 zile la hotelul Athénée Palace Hilton, în 26, 27 și 28 noiembrie 2017. Numărul participanților este limitat la 30 de locuri iar prețul este de 800 Euro (TVA inclus)/persoană. Masterclassul se adresează atât actorilor cât și tuturor celor care doresc să se dezvolte profesional și personal.

Mulți artiști renumiți au lucrat de-a lungul timpului sau se antrenează în prezent cu Bernard: Jeff Goldblum, LL Cool J, Lindsay Lohan, Vanessa Hudgens, Jamie Dornan, Emma Roberts, Billy Crystal, Emilio Rivera, Chace Crawford și Jennifer Garner.

Profesioniști de talie mondială au vorbit la masterclassurile sale. Printre ei, se numără Al Pacino, Jeremy Irons, Danny DeVito, Paul Haggis, Bryan Cranston și David Oyelowo.

Cartea lui Bernard Hiller “Stop Acting, Start Living” se bucură de un răsunător succes internațional, fiind deja tradusă în 6 limbi.

Noul său proiect de film, pe care îl va produce împreună cu Leonardo DiCaprio, este un motiv în plus pentru actorii români să participe la acest masterclass. Acting coach-ul caută actori potriviți pentru filmul ce va fi regizat de Barbra Streisand iar filmările, plănuite să înceapă anul viitor, au în vizor și locații din România.

Înscrierile se pot face pe pagina evenimentului: https://www.bernardhillerbucharest.eu

E-mail: apply@bernardhillerbucharest.eu  Tel: +40 770 286 218

Atelierul Let It Go Acting Studio a fost fondat în anul 2015 de către acting coach-ul Nicoleta Ciobanu împreuna cu Ioachim Ciobanu – fiul marelui Ilarion Ciobanu, unicul actor român care s-a dedicat exclusiv filmului.

Actorul Alexandru Victor Nemțeanu și regizorul Alexandru Nagy sunt printre cei ce au crezut în puterea atelierului de a fi o forță pozitivă în actoria românească. Ei și-au oferit susținerea încă de la început iar în prezent activează și în calitate de ambasadori media ai Let It Go Acting Studio.

Actorul are nevoie să se antreneze constant pentru a-și putea atinge potențialul maxim. Am simțit necesitatea unui loc în care să mă pot dezvolta profesional, ghidat de unii dintre cei mai buni antrenori de actorie din lume, într-un mediu liber de constrângeri și prejudecăți. Negăsind un asemenea loc în România, a trebuit să îl construiesc alături de Nicoleta.“ a spus actorul Ioachim Ciobanu. 

Scopul principal al atelierului nostru este acela de a oferi posibilitatea actorilor români să se antreneze la standardele și după metodele actuale din Hollywood. Am convigerea că mulți oameni vor descoperi resurse interioare deosebite după ce vor participa la acest masterclass.” a declarat Nicoleta Ciobanu.

Actrița și modelul internațional Mădălina Ghenea și-a anunțat deja participarea la masterclass.

Oferim mulțumiri speciale doamnei Irina Margareta Nistor, îndrăgit critic român de film, care a sprijinit din primul moment această inițiativă.

Vizita lui Bernard Hiller în România este organizată de Let It Go Acting Studio, în parteneriat cu Athénée Palace Hilton, cu sprijinul unui expert în comunicare – Mihaela Rădăcină – care coordonează partea de Events, PR & Comunicare.

Alături de hotelul Athénée Palace Hilton care și-a oferit deja sprijinul, încurajăm să ni se alăture și alte branduri din România care susțin actorii și industria cinematografică și militează pentru dezvoltarea profesională și personală.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.