BERLIN PHILHARMONIC CONCERTMASTER & ORCHESTRA SIMFONICĂ BUCUREȘTI

0

Un produs marca  Orchestra Simfonică București, concertul extraordinar “BERLIN PHILHARMONIC CONCERTMASTER & ORCHESTRA SIMFONICĂ BUCUREȘTI” face parte din stagiunea Salut CULTURA! 2015, un proiect cultural novator ce demonstrează viziunea pe termen lung cu privire la arta interpretării muzicale prin exuberanța, energia și bucuria de a face muzică fără compromisuri profesionale. Evenimentul omagiază capodoperele lui Johannes Brahms și este al treilea din seria “Capodopere Ale Marilor Compozitori”. Invitații de onoare ai acestui concert sunt: Alexandre Bloch, dirijor principal invitat al Düsseldorf Symphoniker și dirijor asistent al London Symphony OrchestraDaishin Kashimoto – concert maestru al Berliner Philharmoniker și renumitul violoncelist concertist, Claudio Bohorquez.

BSO-Brahms-4July

Sâmbătă 4 Iulie 2015, Sala „Mihail Jora” a Societății Române de Radiodifuziune va găzdui concertul extraordinar începând cu ora 19. Alături de dirijorul Alexandre Bloch, Orchestra Simfonică București vă invită să luați parte la o seară memorabilă în care veți avea ocazia să ascultați muzică clasică cea mai bună calitate. Acest concert este susținut în parte de Asociația Philson Young și Institutul Cultural Român. Partener: Capital Plaza Hotel. Parteneri media: Ziarul Curentul, Cariere, iConcert, PRwave, Șapte Seri, WebCultura.

Orchestra Simfonică BucureștiDirijor: Alexandre BlochSoliști: Daishin Kashimoto – vioară, Claudio Bohórquez – violoncel

Program Johannes Brahms

  • UVERTURA TRAGICĂ, OP. 81
  • DUBLUL CONCERT ÎN LA MINOR PENTRU VIOARĂ, VIOLONCEL ȘI ORCHESTRĂ, OP. 102
  • SIMFONIA A 4-A, OP. 98

Biletele pentru evenimentul de Sâmbătă, 04 iulie 2015 sunt disponibile pe eventim.ro și în magazinele partenere: ORANGE, GERMANOS, VODAFONE, DOMO, LIBRĂRIILE CĂRTUREȘTI și HUMANITAS.

BERLIN PHILHARMONIC CONCERTMASTER  & Orchestra Simfonică București

Sunt deja șapte ani de când Orchestra Simfonică București a câștigat publicul prin performanță și originalitate, atribute puse în scenă cu ocazia tuturor evenimentelor pe care le-a creat. Simțind că, pe de-o parte, publicul român este tot mai doritor de evenimente de cea mai înaltă clasă, iar, pe de altă parte, că tinerii muzicieni din România au nevoie de un context în care să își poată pune în valoare talentul, Orchestra Simfonică Bucureşti a ieșit în întâmpinarea acestor două exigențe. Profesionalismul și bucuria de a face muzică nu doar că pot, ci şi trebuie să coexiste. Astfel, au luat naștere o serie de proiecte extrem de variate reunite sub denumirea Salut CULTURA!, de la Symphonic Beatles și Pe Aripile Muzicii, până la Concertul de Anul Nou, seria de concerte Capodopere ale Marilor Compozitori și atelierele muzicale pentru copii Sympho Kids. Repertorii distincte, dar extrem de îndrăgite.

Succesul proiectelor realizate până acum ne îndeamnă să mergem mai departe și să propunem lansarea unei noi serii de concerte, prin care Orchestra Simfonică București aduce în fața publicului din România soliști ai Filarmonicii din Berlin și soliști de renume ale marilor orchestre internaționale.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.