Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Becel lansează harta celor mai cool locuri de picnic din Bucureşti

0

Becel lansează harta celor mai cool locuri de picnic din Bucureşti
„Descoperă Bucureştiul la Picnic” cu harta Becel

Becel a pornit în căutarea celor mai frumoase 10 locuri din Bucureşti, în care oricine poate organiza un picnic (fără foc) şi, cu sprijinul Asociaţiei Green Revolution, a realizat o hartă a acestora. Prin campania „Descoperă Bucureştiul la Picnic”, Becel îşi doreşte să inspire oamenii să adopte un stil de viaţă sănătos, încurajând picnicul ca obicei socio-culinar, prin care fiecare se poate bucura, în mod responsabil, de natură, de o masă gustoasă şi de compania celor dragi. Consultă harta Becel şi vezi ce loc ţi se potriveşte!

Harta Becel

Bucureştiul îţi oferă o varietate de locuri pentru ieşirile la picnic, iar pentru o escapadă urbană nu ai nevoie decât de o companie bună, un coş de picnic, o pătură şi un cer senin. Pentru ca alegerea ta să fie una mai uşoară, Becel îţi pune la dispoziţie harta celor mai cool locuri de picnic din Capitală: Domeniul Mogoşoaia, Ferma Animalelor Pantelimon, Parcul Dendrologic USAMV, Parcul Herăstrău, Parcul Ion Voicu, Parcul Kiseleff, Acoperiş Promenada, Rezervaţia Văcăreşti, Insula din Parcul Tineretului şi chiar un balon cu aer cald ce te poate duce spre destinaţii precum Delta Neajlovului, Rezervaţia Comana, Căldăruşani sau zona de sud a Bucureştiului (Clinceni, Mihăileşti, Gorneni).

Becel a pregătit şi o serie de recomandări pentru ce ar trebui să îţi iei cu tine atunci când vrei să ieşi la picnic. Atât harta, cât şi recomandările, le poţi găsi pe pagina de Facebook Becel România şi în broşura pe care Becel o va distribui gratuit la Roaba de Cultură din parcul Herăstrău (pe 28 şi 30 august şi în week-end-ul 4-6 septembrie), precum şi la centrele I’velo din parcurile Herăstrău şi Tineretului (în perioada 28-30 august).
Dacă în aventura ta prin Bucureşti întâlneşti şi alte locuri interesante, trimite un mesaj pe pagina de Facebook Becel România şi sugestia ta poate fi următorul loc de picnic pe hartă. Astfel, vei contribui la completarea hărţii Becel şi vom duce împreună povestea picnicului mai departe!

Tips & tricks pentru un picnic perfect

Înainte să porneşti către destinaţia de picnic, asigură-te că ieşirea ta în aer liber va fi una de ţinut minte. Începe prin a-ţi alege un loc preferat pentru această escapadă urbană.
Ce nu trebuie să îţi lipsească din bagajul pentru picnic: pătură de picnic, un coş, lumânări anti-ţânţari, perne, tacâmuri, caserole, gentuţa termoizolantă, sandvişuri gustoase şi băuturi răcoroase. Nu uita nici de elementele de decor care pot transforma ieşirea ta la picnic într-o experienţă inedită. Ia cu tine o umbreluţă de soare, ochelarii de soare, cărţi de joc, palete de badminton sau o chitară. La final, nu uita să strângi deşeurile menajere pentru a lăsa în urmă un loc curat!

Idei de reţete de picnic

Crostini cu brânza de capră, struguri şi rozmarin
Ingrediente:
– 1 baghetă
– 60 g Becel
– 120 g brânză de capră tartinabilă
– 200 g boabe de struguri roz
– 1 crenguţă de rozmarin
Preparare:
Bagheta se feliază şi se prăjeşte. Ȋntr-o tigaie se încălzeşte margarina Becel şi se adaugă boabele de struguri şi crenguţa de rozmarin. Se gătesc împreună pentru câteva minute, până când strugurii încep să se înmoaie. Pe feliile de pâine se întinde brânza de capră, deasupra ei dispunându-se boabele de struguri.
Tartine cu prosciutto şi smochine
Ingrediente:
– 8 felii de pâine albă
– 8 felii de prosciutto
– 4 smochine proaspete
– 20 g Becel
– 100 g cremă de brânză
– 10 g miez de nucă
Preparare:
Pâinea se unge cu Becel, apoi se întinde crema de brânză. Se aşază câte o felie de prosciutto şi jumătate de smochină pe fiecare felie de pâine. Se decorează cu miez de nucă.

***

Despre Becel
Margarina Becel este un produs inovator care, datorită profilului nutriţional deosebit, ajută la menţinerea colesterolului în limite normale, contribuind astfel la menţinerea sănătăţii inimii. Creat de către cercetătorii Unilever la solicitarea comunităţii medicale olandeze, la sfârşitul anilor ’50, brandul de margarină Becel a fost lansat pe piaţă în 1963, numele derivând de fapt din prescurtarea expresiei Blood Cholesterol Lowering. Iniţial, Becel a fost distribuit numai în farmacii, pe bază de reţetă. Astăzi, Becel este probabil cel mai cunoscut şi apreciat brand de margarină din lume, fiind consumat în 29 de ţări. Margarina Becel este prezentă pe piaţa din România în trei variante: Becel Original, Becel Light şi Becel Gold. Becel nu conţine grăsimi hidrogenate sau parţial hidrogenate.

Despre Asociaţia Green Revolution
Green Revolution, fondată în martie 2009, este prima organizaţie nonguvernamentală de ecologie urbană din România ce pune în practică măsurile ce stau la baza construirii unui oraş verde. Green Revolution dezvoltă proiecte variate, care promovează şi sprijină: educaţia ecologică şi respectul faţă de mediul înconjurător, colectarea selectivă a deşeurilor de ambalaje, mijloacele şi soluţiile de transport ecologice şi economice, adoptarea unui comportament responsabil faţă de mediu în rândul autorităţilor şi companiilor private şi de stat.
***

Despre autor

avatar

In cinci ani de existenta, Asociatia Green Revolution a demonstrat ca imaginatia, energia si entuziasmul unei echipe tinere au avut capacitatea de a dezvolta proiecte locale si nationale de impact, cu rezultate vizibile, cuantificabile. Green Revolution sustine reducerea poluarii in marile orase, a impactului pe care activitatile umane il au asupra mediului, cat si cresterea calitatii vietii locuitorilor in marile aglomerari urbane. Cea mai mare parte din viata o petrecem in orase, iar “sanatatea” oraselor este si sanatatea noastra. Credem ca reconstruirea unui oras pe principii verzi reprezinta o prioritate, atat pentru cetateni, cat si pentru autoritati. Ecologia inseamna evolutie, inseamna o viata mai sanatoasa si mai fericita pentru noi si urmasii nostri.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.