Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Be Bucharest: Behance Portfolio Rewiews Bucharest

0

Miercuri, 10 mai, de la ora 18:00, Imbold organizează o nouă ediție Behance Portfolio Reviews în București. Evenimentul are loc în GrădinAcuarela, alături de ilustratori și fotografi cu experiență.

Review Group Leaders

Ilustrație
Ioana Șopov
Noper
Paula Rusu

Fotografie
Adi Bulboacă
Cătălin Georgescu
Cristian Vasile (Igu)
Oltin Dogaru

Înscrierea portofoliilor se face la art@imboldgallery.com până la 7 mai 2017 (deadline prelungit).

Participanții selectați pe baza portofoliilor înscrise pentru feedback vor fi împărțiți în grupuri, fiecare grup va avea un „group leader” dintre invitații noștri, cu care vor discuta pe parcursul a maximum două ore.

Behance Portfolio Review Week este un eveniment global care are loc în săptămâna 8-14 mai 2017, în paralel, în mai multe orașe din toată lumea. Este un eveniment organizat de creativi voluntari care adună ilustratori, designeri, fotografi, art directori pentru a oferi feedback participanților pe baza portofoliilor lor de pe Behance.net.

Behance Bucharest-02

Asociatia Culturala Imbold este o organizatie non-guvernamentala care are ca scop promovarea industriilor creative si, in special, a artelor vizuale, din Romania. Imbold este un generator de arta contemporana care isi propune ca, prin proiecte culturale de vizibilitate mare, sa aduca in lumina artistii romani contemporani.

www.cuimbold.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.