Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BDC invita| Workshop dedicat comunitatii creative | 22 mai

0

Antalis România și BUCHAREST DESIGN CENTER prezintă:

BUCHAREST TALKS TOMORROW DESIGN:

Indoor, Outdoor, Everywhere. Paper is not dead!

22 mai| 18:30 | The Impact Hub Bucharest

Antalis România și BUCHAREST DESIGN CENTER prezintă în cadrul Romanian Design Week pe 22 mai de la 18:30 la The Impact Hub Bucharest evenimentul dedicat comunității creative: “Bucharest talks tomorrow design: Indoor, Outdoor, Everywhere. Paper is not dead”.

03-ORIGIN_Personnage_Recadre_2

Aude Cellerier, Brand Manager la Arjowiggins Creative Papers Franța vine pentru prima dată la București la invitația companiei Antalis pentru a susține împreună cu reprezentanți ai industriei creative de la noi un workshop inedit despre tendințe în design-ul contemporan și creativitate prin hârtie – noi forme și interpretări.

Invitații speciali, Dan Pierșinaru, Fondator și Creative Director AUTOR, Liana Vasilescu, BUCHAREST DESIGN CENTER, Teodora Migdalovici, ambasador Cannes Lions în România, Valentin Suciu, Creative Partner și Octavian Beligan, Art Director Jazz Communication vor dezbate alături de cei prezenți despre omniprezența hârtiei în viața cotidiană. Cu forme și interpretări variante, de cele mai multe ori trecută neobservată pentru mulți dintre noi, hârtia se dovedește a fi extrem de prezentă în tot ceea ce ne înconjoară, fiind parte intrinsecă a vieții noastre.

Workshop-ul este o invitație deschisă la un dialog constructiv implicând reprezentanți ai industriei de publicitate, designeri de produs și graficieni, jurnaliști de specialitate, dar și pe toți cei pasionați de design care vor să se alăture.

Cu ocazia evenimentului se va lansa și o expoziție de o zi pe aceeași temă, care-și propune să surprindă hârtia în diversele ei utilizări precum print, ambalaj, design de produs și bijuterie.

UNICORN_REC_300_2

Lansat în 2012, BUCHAREST DESIGN CENTER este platforma de promovare a designerilor români de produs, în relație cu publicul intern și cu piețele externe.

BDC a organizat zeci de evenimente de promovare a tinerilor designeri de produs la nivel național și internațional (Graz Design Month; eveniment dedicat la sediul Comitetului Economic și Social European de la Bruxelles; Târgul Româno-Austriac Design your Christmas). În 2013, BDC a realizat decorurile spațiilor media din cadrul Festivalului Internațional “George Enescu” (proiect inițiat și susținut de UniCredit Țiriac Bank.) În parteneriat cu Hansen Office Design, BDC a semnat „FUTURE CORNER” la Internet & Mobile World 2013. De curând, BDC a lansat „Lovely Design Hub” – o hartă a Bucureștiului, marcată prin cele mai frumoase spații de design din oraș.

Antalis este lider European în distribuția de hârtie și materiale destinate ambalării, numărul 3 la nivel mondial, cu vânzări de 2.7 miliarde de euro în 2012. Cei 6000 de angajați sunt la dispoziția a peste 135.000 de clienți la nivel internațional, în peste 44 de țări. Antalis face zilnic 12.000 de livrări în Europa prin intermediul celor 108 centre europene de distribuție.

Arjowiggins este parte din grupul Antalis și este producătorul numărul 1 la nivel internațional de hârtii creative cu

1 million de tone de hârtie produse anual. Conqueror, Curious Collection, Satimat Green cele mai cunoscute branduri.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.