BDC invita| Workshop dedicat comunitatii creative | 22 mai

0

Antalis România și BUCHAREST DESIGN CENTER prezintă:

BUCHAREST TALKS TOMORROW DESIGN:

Indoor, Outdoor, Everywhere. Paper is not dead!

22 mai| 18:30 | The Impact Hub Bucharest

Antalis România și BUCHAREST DESIGN CENTER prezintă în cadrul Romanian Design Week pe 22 mai de la 18:30 la The Impact Hub Bucharest evenimentul dedicat comunității creative: “Bucharest talks tomorrow design: Indoor, Outdoor, Everywhere. Paper is not dead”.

03-ORIGIN_Personnage_Recadre_2

Aude Cellerier, Brand Manager la Arjowiggins Creative Papers Franța vine pentru prima dată la București la invitația companiei Antalis pentru a susține împreună cu reprezentanți ai industriei creative de la noi un workshop inedit despre tendințe în design-ul contemporan și creativitate prin hârtie – noi forme și interpretări.

Invitații speciali, Dan Pierșinaru, Fondator și Creative Director AUTOR, Liana Vasilescu, BUCHAREST DESIGN CENTER, Teodora Migdalovici, ambasador Cannes Lions în România, Valentin Suciu, Creative Partner și Octavian Beligan, Art Director Jazz Communication vor dezbate alături de cei prezenți despre omniprezența hârtiei în viața cotidiană. Cu forme și interpretări variante, de cele mai multe ori trecută neobservată pentru mulți dintre noi, hârtia se dovedește a fi extrem de prezentă în tot ceea ce ne înconjoară, fiind parte intrinsecă a vieții noastre.

Workshop-ul este o invitație deschisă la un dialog constructiv implicând reprezentanți ai industriei de publicitate, designeri de produs și graficieni, jurnaliști de specialitate, dar și pe toți cei pasionați de design care vor să se alăture.

Cu ocazia evenimentului se va lansa și o expoziție de o zi pe aceeași temă, care-și propune să surprindă hârtia în diversele ei utilizări precum print, ambalaj, design de produs și bijuterie.

UNICORN_REC_300_2

Lansat în 2012, BUCHAREST DESIGN CENTER este platforma de promovare a designerilor români de produs, în relație cu publicul intern și cu piețele externe.

BDC a organizat zeci de evenimente de promovare a tinerilor designeri de produs la nivel național și internațional (Graz Design Month; eveniment dedicat la sediul Comitetului Economic și Social European de la Bruxelles; Târgul Româno-Austriac Design your Christmas). În 2013, BDC a realizat decorurile spațiilor media din cadrul Festivalului Internațional “George Enescu” (proiect inițiat și susținut de UniCredit Țiriac Bank.) În parteneriat cu Hansen Office Design, BDC a semnat „FUTURE CORNER” la Internet & Mobile World 2013. De curând, BDC a lansat „Lovely Design Hub” – o hartă a Bucureștiului, marcată prin cele mai frumoase spații de design din oraș.

Antalis este lider European în distribuția de hârtie și materiale destinate ambalării, numărul 3 la nivel mondial, cu vânzări de 2.7 miliarde de euro în 2012. Cei 6000 de angajați sunt la dispoziția a peste 135.000 de clienți la nivel internațional, în peste 44 de țări. Antalis face zilnic 12.000 de livrări în Europa prin intermediul celor 108 centre europene de distribuție.

Arjowiggins este parte din grupul Antalis și este producătorul numărul 1 la nivel internațional de hârtii creative cu

1 million de tone de hârtie produse anual. Conqueror, Curious Collection, Satimat Green cele mai cunoscute branduri.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează