BCR in Bucurestiul virtual din Second Life!

0

Banca Comerciala Romana are un sediu virtual pe platforma Second Life, in centrul Pietei Revolutiei din Bucurestiul Virtual! „Sucursala BCR are un trafic zilnic de peste 250 de utilizatori unici in interiorul sucursalei si de expunere in fata a peste 800 rezidenti care socializeaza in orasul virtual” anunţă wall-street.ro

„Cladirea BCR din Second Life a fost realizata dupa modelul sucursalelor din realitate, iar in interior utilizatorii pot interactiona cu aplicatii automatizate, se pot informa despre promotiile in curs (pachetul BCR Student si BCR Pensii in acest moment), se pot inscrie in grupul Scolii de bani iar, in curand, vor avea posibilitatea de a cumpara L$ prin intermediul ATM-urilor. Este in discutie si posibilitatea de a oferi joburi in spatiul virtual pentru absolventii Scolii de bani. In plus, BCR va beneficia de branding in orasul virtual pe tot parcursul anului 2010 si va fi organizatorul catorva evenimente si concursuri in Piata Revolutiei din Bucurestiul Virtual.”

Citeşte mai mult despre povestea bancii virtuale pe wall-street.ro

virtual-bucharest-second-life

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează