Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bazar de Cotroceni, din weekend-ul 19-20 septembrie, este evenimentul comunitatii din cartierul Cotroceni

0

Open-door event cu 40 de curți si 45 de mici business-uri deschise publicului. Vecinii vând în curțile proprii haine sau bijuterii vintage, obiecte decorative, mobila și alte “little treasures” din cufărul vechi. Business-urile din cartier – restaurante, bistrouri, ceainării, cafenele, ateliere de creație, galerii de artă, showroom-uri – pregătesc activități speciale și-ți vor asigura ceva bun de băut, de mâncat, de ascultat sau de cumpărat.

sursa: aici.
În plus, vor fi organizate târguri de vinyl-uri, yoga în Grădina Botanică, Bingo arhitectural,  tururi ghidate în cartier (cu plată sub formă de suport voluntar) by Cristi Radu (instagram.com/raidenbucharest), urban storyteller  și multe alte surprize.
Fără restricții, fără taxă de participare, dar cu respectarea regulilor de distantare sociala si purtarea mastii. Eveniment în cadrul Romanian Design Week 2020

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.