Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bazar Analog si Digital

0

Pe 11 si 12 Octombrie, la Dianei 4 ne adunam cu aparate foto cu film, sau fara, casete, carti,vinyl-uri, vederi, magnetofoane, DVD-uri, instrumente muzicale, pick-up si proiectoare de film.

Singurul eveniment din Bucuresti care aduna la un loc aparatura analogica si digitala. Pentru ca intre atatea evenimente dedicate exclusive femeilor, ne-am gandit sa-i activam si pe baieti la o scotoceala “mai tehnica”.

Destinat pasionatilor de film, fotografie, muzica si carte care isi doresc sa-si aminteasca de vremea in care casetele se derulau cu pixul, cartile, nu I-Pad-ul iti ingreunau geanta, iar casetele video SECAM ne adunau la un film in  sufrageria vecinilor.

Analog Bazar

In plus, 4 DJ de la BIN ( www.bucurestiinnoapte.ro) vor avea grija sa ascultam numai muzica buna in weekend, asadar vor mixa de dimineata pana seara.

De la 11.30 la 17.00, pe str. Dianei, nr. 4 (zona Rosetti) ne vedem la primul targ Analog si Digital!

Multumim partenerilor nostri: getlokal.ro, gratuitor.ro, gabiurda.ro, romaniapozitiva.ro si bucharest-tips.com.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.