Bazar Analog – a doua editie/ 29 Noiembrie

0

Colectionari de viniluri, scotocitori in anticariate, iubitori de targuri de vechituri, nostalgici si retro lovers, vine, vine Bazar Analog!

Carti, aparate vechi foto, radio, viniluri, magnetofoane, carti, reviste, casete va asteapta sambata, 29 noiembrie, de la 11 la 18, la demisolul si etajul Dianei 4 ( strada Dianei nr.4, zona Rosetti).

Singurul eveniment din Bucuresti care aduna la un loc aparatura analogica si digitala. Pentru ca intre atatea evenimente dedicate exclusiv femeilor, ne-am gandit sa-i activam si pe baieti la o scotoceala “mai tehnica”.

Intrare libera pentru vizitatori!

Destinat pasionatilor de film, fotografie, muzica si carte care doresc sa-si aminteasca de vremea in care casetele se derulau cu pixul, cartile, nu I-Pad-ul iti ingreunau geanta, iar casetele video VHS ne adunau la un film in sufrageria vecinilor.

Bazar Analog 29 noiembrie

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.