Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Batere, Zbatere si Dezbatere privind Sportul din România

0

Asociaţia STUDENT SPORT şi Academia de Politie “Alexandru Ioan Cuza” din Bucuresti organizează Conferința “Batere, Zbatere si Dezbatere a Educatiei Fizice si Sportului din Romania”.
Evenimentul are loc marți, 24 mai 2016, începând cu ora 14.00, în Amfiteatrul “Mihail Kogalniceanu” al Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza“, Bucureşti.

student sport

“Educatia fizica și sportul fac parte din ADN-ul fiecărui popor, iar rezultatele unui obicei de viață bazat pe activitate fizică se transpun direct în educație, sănătate si securitate.
Până acum ne-am ascuns în spatele unor rezultate care s-au născut din investiții private sau din efortul supraomenesc a unor oameni.

Dupa 26 de ani în care nu sa construit o strategie pentru educația fizică și a sportului românesc in baza unei viziuni correlate cu nevoia societati, a sosit timpul soluțiilor concrete, al asumărilor și al oamenilor competenți care sa dezbata si sa creeze cu sprijinul dialogului social si a transparentei un sistem de dezvoltare a sportului pe termen lung.

Este timpul și momentul să ne unim!” a declarat Adrian Socaciu, Președinte Student Sport.

Conferința face parte dintr-o serie de evenimente care își doresc să stabilească direcții concrete de dezvoltare pentru sportul românesc intr-un mod transparent. Astfel, alături de partenerii săi, Student Sport va merge apoi în principalele centre universitare pentru a discuta despre soluțiile de care are nevoie sănătatea, educația fizică și sportul românesc.

Sunt asteptati sa participe in cadrul evenimentului experți care vorbesc în primul rând prin rezultatele lor, precum și reprezentanți ai guvernului:
Sportul si Educatia fizica – politica si politici în România:
Vasile Dancu, vicepremier al Guvernului României
Elisabeta Lipă, ministru al Ministerului Tineretului și Sportului
Adrian Curaj, ministru al Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice
Alin Petrache, președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român
Torje Daniel, rector al Academiei de Poliție
Sorin Câmpeanu, președinte al Consiliului Național al Rectorilor
Adrian Socaciu, președinte Student Sport (moderator)

Panel 1:
Sport de masă – Ștefan Sandulache, director Direcția pentru Sport și Tineret a municipiului București și Lixandru Florin, inspector școlar general al municipiului București
Pledoarie pentru dreptul sportului în România – av. drd. Florentina Camelia Medei și Justin Stefan, secretar general al Ligii Profesioniste de Fotbal
Susținerea mișcării sportive – Valentin Popescu, director marketing sportiv Alexandrion Group
Reconversia profesională în sport – Marin Florian, președinte Organizația de Tineret din cadrul Blocului National Sindical
Moderator – Cristian Frisk

Panel 2:
Vitalitatea populației și securitate comunitară – Francisc Tobă, conf. Univ. dr Univ Spiru Haret și președinte al Federației Române de Snooker și Daniel Torje, rector al Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” din București
Medicină sportivă – Dorel Tocitu, dr. cercetator stiintific, gr 2, seful laboratorului asistenta performanta sportiva (LAPS)
Marketing strategic în sport – Cristian Gheorghe, country Sales Manager at Sport Evolution Group și Robert Pongracz, vicepreședinte al Ligii Profesioniste de Fotbal
Tehnologia în sport – Vlad Marinescu, presedinte RSportz
Moderator – Cristian Frisk

Co-organizatori ai evenimentului sunt : Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România, Consiliul Național al Elevilor, Consiliul Tineretului din România, Liga Profesionistă de Fotbal, Direcția pentru Sport și Tineret a municipiului București, Organizația de Tineret a Blocului Național Sindical, Liga Studenților Români din Străinătate și Sport Evolution Group.

Pentru confirmări și detalii suplimentare: office@studentsport.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.