Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Băneasa Shopping City sprijină tinerii în cautare de inspirație și modele de succes printr-un nou proiect educațional: Inspiration with Brand Minds

0

Băneasa Shopping City, împreună cu Brand Minds, a lansat luni, 3 aprilie, un nou proiect educațional, o serie de evenimente-interviu în cadrul cărora vor fi invitați să împărtășească experiențele lor personalități de renume național și internațional pe care tinerii le admiră sau care îi inspiră, lideri vizionari care au schimbat mediile în care au performat și pe care continuă să le influențeze prin propriul model, prin ambiție, pasiune, devotament și perseverență.

Inspiration with Brand Minds_Rares Florea, Avi Cicirean

Inspiration with Brand Minds se adresează tinerilor interesați de dezvoltarea personală și profesională, dar și celor care caută să își adapteze planurile sau viziunea asupra anumitor proiecte, lăsându-se inspirați de poveștile și experiențele invitaților.

Proiectul este realizat în colaborare cu Brand Minds și Asociația Freelancerilor și se înscrie în seria de proiecte de responsabilitate socială prin care Băneasa Shopping City susține comunitatea și, în mod special, educația tinerilor.

Evenimentele sunt moderate de Avi Cicirean, fondator Brand Minds, iar formatul acestora este de tip interviu cu durata de 1 oră, un format interactiv care invită la dialog. Întâlnirile se vor desfășura la intervale de 2 săptămâni, în zilele de luni, într-una dintre cele două săli Grand VIP Studios din Băneasa Shopping City. Intrarea este liberă, iar participarea are loc în baza și în ordinea înscrierilor de pe pagina evenimentului.

Prima ediție care a marcat lansarea oficială a proiectului a avut loc luni, 3 aprilie, ora 19:00. Invitatul ediției a fost Rareș Florea, Commercial Director CEE FITBIT, companie americana lider pe piața de dispozitive purtabile de fitness, care a achiziționat anul acesta Vector Watch, primul smart watch creat în România. Cu o experiență de peste 11 ani în domenii precum servicii financiare, retail, online marketing și e-commerce, Rareș Florea a împărtășit la Inspiration with Brand Minds diverse sfaturi despre crearea și dezvoltarea unui brand de succes, informații din industrie despre viitorul tehnologiei, precum și idei sau exemple despre drumul parcurs de la idee la  implementarea unui proiect.

Obiectivul proiectului Inspiration with Brand Minds este de a aduce inspirație în proiectele celor care se află în căutare de răspunsuri revelatorii sau noi căi de acțiune, dar și de a contribui la construirea unui viitor sustenabil pentru tinerii care își propun să respecte în traseele lor valorile și principiile etice necesare unei dezvoltări durabile.

Crezul care stă la baza proiectelor educaționale Băneasa Shopping City este acela că tinerii de astăzi sunt liderii de mâine și, fiind alături de ei în procesul de învățare și în dezvoltarea experienței profesionale, contribuim cu toții la devenirea lor ca lideri care vor da dovadă de standarde înalte de peformanță în  rolurile pe care le vor deține în interiorul comunităților.

Mai multe detalii despre evenimente și invitați vor fi anunțate înaintea fiecărei ediții pe paginile de Facebook ale Băneasa Shopping City, Brand Minds, precum și pe pagina de website a proiectului.

Despre Băneasa Shopping City

Centrul comercial Băneasa Shopping City este lider pe piaţa românească de fashion şi entertainment, oferind clienților săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorinţe în materie de shopping, de la cele de renume internaţional, la magazine ale designerilor români, precum și o varietate de restaurante rafinate și cafenele. Centrul comercial include și o zonă impresionantă de divertisment, Grand Entertainment, ce cuprinde: Grand Cinema & More, singurul cinematograf din România echipat cu tehnologia revoluţionară Dolby Atmos în sala Grand Ultra, care oferă cinefililor săi cele mai înalte standarde video şi audio, servicii de gaming și entertainment, activități și evenimente dedicate copiilor, la care se adaugă o categorie specială de evenimente culturale (producţii proprii de teatru sau transmisiuni live de pe marile scene ale lumii). Toate aceste caracteristici sunt menite să asigure confortul clienților şi transformă Băneasa Shopping City în destinația exclusivistă de shopping, relaxare și entertainment a României.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.