Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Băneasa Race – Autumn Edition: peste 400 de pasionați de sport, deja înscriși în cursa de alergare trail a toamnei

0

Organizatorii estimează un număr de 1.000 de participanți, la competiția din 23 septembrie

București, 15 august 2018 – Băneasa Race, competiția de alergare trail din Băneasa, a atras deja peste 400 de înscrieri, iar la start vor fi 1.000 de pasionați de sport, anunță astăzi Asociația Trăiesc Sănătos, organizatoare a evenimentelor.

Al șaptelea an consecutiv în care organizăm evenimente de alergare tip trail în Băneasa ne-a adus un restart în primăvară, cu prima ediție a unui nou concept – Băneasa Race. Succesul din primăvară ne confirmă faptul că tot mai mulți români sunt atenți lasport și la un stil de viață sănătos, iar, în acest context, ne pregătim pentru o nouă ediție a competiției, în luna septembrie”, afirmă Vlad Mihalache, Președinte, Asociația Trăiesc Sănătos.  

Evenimentele Băneasa Race continuă tradiția și au loc, ca și până acum, în trei anotimpuri diferite: primăvara, toamna și iarna. Traseele de alergare se întind pe potecile din pădurile Băneasa și Tunari.

Băneasa Race – Autumn Edition are două probe competitive de alergare: cros, pe o distanță de 10,5 kilometri și semimaraton, cu un traseu de 21 de kilometri. Ambele probe sunt deschise amatorilor sau profesionistilor cu vârste ce pornesc de la 18 ani.

Înscrierile în competiție sunt deschise pasionaților de mișcare, pe pagina http://baneasarace.ro/inscriere/.

Băneasa Race este umbrela ce va grupa evenimentele de alergare tip trail organizate de Asociația Trăiesc Sănătos. Mai multe informații sunt disponibile la www.baneasarace.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.