Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Băneasa Race: Alergare trail pentru pasionații de sport, o premieră pentru iubitorii de animale și un eveniment special dedicat copiilor

0
  • Organizatorii au pregătit un traseu optimizat, mai fluid, pentru alergare
  • În premieră națională, evenimentul va include și competiția Canicross: alergare în echipe formate din om și câinele său
  • Conceptul Family Sports & Fun Day aduce și o zi de mișcare și sport pentru familii și copii

București, 8 aprilie 2019 – Băneasa Race, competiția de alergare trail din Pădurea Băneasa, așteaptă, în 14 aprilie, pasionații de alergare cu un traseu optimizat, mai fluid și mai spectaculos, anunță astăzi Asociația Trăiesc Sănătos, organizatoare a evenimentelor. În plus, evenimentului I se adaugă două premiere – Canicross, alergare pentru iubitorii de animale și Family Sports & Fun Day, zi de activități pentru copii.

Al optulea an consecutiv în care organizăm evenimente de alergare tip trail în Băneasa aduce mai multe noutăți. Proba de cros se va desfășura pe un traseu mai fluid, de exact 11 kilometri și, în plus, pentru că am observat tot mai mulți iubitori de animale la cursele noastre, deschidem, pentru prima oară, și competiția Canicross”, afirmă Vlad Mihalache, Președinte, Asociația Trăiesc Sănătos.  

Canicross-ul, concept unic în România, se va desfășura pentru prima dată în Pădurea Băneasa. Canicross-ul este sportul care constă în alergarea „cross country” în echipă om-câine, unde câinele este ținut în lesă de către om, iar omul este cel care conduce echipa.

Canicros-ul nu este doar o metodă practică de antrenament pentru oameni și câini, ci și o modalitate prin aceștia își pot consolida prietenia.

Family Sports & Fun Day, concept nou adăugat evenimentului Băneasa Race, va avea loc în ziua de 13 aprilie și va fi un eveniment distractiv, plin cu energie și activități tematice de mișcare, dedicate întregii familii.

Evenimentele Băneasa Race continuă tradiția și au loc, ca și până acum, în trei anotimpuri diferite: primăvara, toamna și iarna. Traseele de alergare se întind pe potecile din pădurile Băneasa și Tunari.

Băneasa Race – Spring Edition are două probe competitive de alergare: cros, pe o distanță de 11 kilometri și semimaraton, cu un traseu de 21 de kilometri. Ambele probe sunt deschise amatorilor sau profesionistilor cu vârste ce pornesc de la 18 ani.

Înscrierile în competiția powered by Băneasa Shopping City și sponsorizată de Intersport, City Grill, Global Vision, Zuzu și Greenfield sunt deschise pasionaților de mișcare, pe pagina http://baneasarace.ro/inscriere/.

Băneasa Race este umbrela ce va grupa evenimentele de alergare tip trail organizate de Asociația Trăiesc Sănătos. Mai multe informații sunt disponibile la www.baneasarace.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.